Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Alefs S, SIA

Alefs S, SIA

Šmerļa iela 3, Rīga, Latvija
(+371) 22066662
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mēs - Latvijas uzņēmums SIA "ALEFS S" izgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu, aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem. Vairāk nekā 10 gadu veiksmīgi darbojoties tirgū, ir uzstādītas tūkstošiem tērauda durvju visā valstī, augsts zināšanu līmenis, darbnieku kompetence un partneru uzticība - ir mūsu vizītkarte, ar kuru mēs lepojamies! Mūsu uzņēmuma tērauda ieejas durvis – tas ir gatavs risinājums Jūsu komfortam un drošībai. Visas SIA "ALEFS S" metāla ieejas durvis ir aprīkotas ar kompānijas "Mottura" pretuzlaušanas slēdzenēm. Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām un uzkrātajai pieredzei, uzņēmuma SIA "ALEFS S" izgatavotajām tērauda durvīm ir neapšaubāmas priekšrocības: - Kalpos vairākas reizes ilgāk par parastajām durvīm; - Tām ir mūsdienīga pretuzlaušanas aizsardzība; - Tie garantē siltuma – skaņas izolāciju; - Estētisks ārējais noformējums; - Jiebkura modeļa garantijas termiņš ir pagarināts līdz 7 gadiem. Profesionāla pieeja, katra klienta individuāla apkalpošanas programma, speciālistu konsultācijas un metāla durvju demokrātiskas cenas - pats pārliecinošākais arguments mūsu uzņēmuma labā. Mūsu pakalpomjumus ir izmantojuši tie, kuriem Jūs uzticaties, un mēs to vērtējam. Ar mums sadarbojas: Lidosta "RĪGA", "Lāčplēša Alus", "Siguldas Gāze", celtniecības kompānija "Reaton", "Triatel" (Telecom Baltija), "Laneks", "Banku augstskola", "Cido" pārtikas grupa, klubs "LA Rocca", "Jēkabpils" cietums u.c.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis    Ārdurvis    Iekšdurvis    Metāla durvis Skatīt vairāk   Speciālas nozīmes durvis Durvju ražošana    Durvju drošības speciālista konsultācijas    Durvju nomērīšana    Durvju projektēšana    Durvju dizaina izstrāde    Siltumizolācija un skaņas izolācija durvīm    Durvju uzstādīšana, montāža
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40746
Meklēšanas rezultātos parādīts : 235044


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Visi banneri