Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Nemuno Turas, viesu nams

Nemuno Turas, viesu nams

Gėlių gatvė 50, Ringaudai, Ringaudų seniūnija, Kauno rajono, Kauno apskritis, Lietuva
(+370) 61597885
(+370) 37563766
(+370) 61420339
(+370) 37563863
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams Nemuno Turas ( Nemūnas Ceļojums) aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Pavisam tuvu ir pārtikas preču veikals, kafejnīca-bārs. Lai nokļūtu Kauņas centrā ir nepieciešamas 15 min. Blakus ir starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5), tādēļ ir ērti apstāties, ceļojot ar automašīnu. Netālu ir autošosejas sacensību trase „Nemuno žiedas” („Nemūnas zieds”), Lietuvas Lauksaimniecības universitātes izstāžu centrs „Agrobalt”, zirgu sporta centrs, divriteņu trases, vietas zvejošanai un peldvietas, iespējama kuģošana Nemūnā un Kauņas līču jomā. Viesiem paredzētas istabas ar ērtībām, bezmaksas internetu Vi-Fi, TV, virtuvi, pirti. Ir sporta spēļu laukumi ar inventāru, divriteņi u.c. Lieliskais ceļu tīkls ļauj veikt vienas dienas ceļojumu uz Viļņu, Traķu pili, Grūta skulptūru parku, ūdens izpriecu parku Druskininkos, Etnogrāfisko brīvdabas muzeju Rumšišķēs, Krustu kalnu pie Šauļiem un pat uz Piejūras kūrortiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPasākumu organizēšana Tūrisms Tūrisma aģentūras    Atpūta un izklaide Lietuvā Skatīt vairāk   Ekskursijas    Lauku tūrisms Naktsmītnes    Viesu nami Skatīt vairāk      Virtuve       2-vietīgi numuri Telpas konferencēm un semināriem Pirtis    Krievu pirts Aktīvā atpūta    Izbraucieni ar jahtām    Izbraucieni ar laivām    Velomaršruti    Izjādes ar zirgiem    Sporta spēļu laukumi Atpūta pie dabas    Atpūta uz ūdens    Makšķerēšana    Bērnu rotaļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48023
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1836324


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Visi banneri