Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mucenieki, brīvdienu māja

Mucenieki, brīvdienu māja

Mucenieki, Salas pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2105
(+371) 29179533 - - (371) 2923-59-16
 
VissPiedāvājumiGalerijaKartespa
Apraksts
Brīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana. Masāžas pakalpojumi : * Klasiskā masāža * Anticelulīta masāža * Karsto akmeņu masāža * Medus masāža * Šokolādes masāža * Vitamīnu masāža * Dūņu masāža * Klasiskā ārstnieciskā masāža uc. Pirts procedūras : * Sildīšanās uz lāvas trīs reizes * Pēršanās ar zāļu slotiņām * Pīlings * Relaksējošā masāža izmantojot dabas produktus * Īpašā pirts tēja ar medu * Glāze svaigi spiestas sulas Organisma attīrīšana : * Individuāla pieeja katram klientam * Organismu attīroša diēta, izmantojot tikai ekaloģiski tīri audzētus produktus * Masāžas ar dabīgajām eļļām, vai pēc individuālas programmas * Anticelulīta masāža * Pastaigas svaigā gaisā vai aktivitātes atbilstoši sezonai * Vingrinājumi, meditācijas
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtis Skatīt vairāk   Pirtnieku pakalpojumi Skatīt vairāk   SPA       Masāža, masāžas pakalpojumi Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Laivu noma, īre15 €    Peldvietas50 €    Atpūta pie upēm       Atpūta pie Lielupes    Makšķerēšana Naktsmītnes Skatīt vairāk   Dažādi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Brīvdienu mājas60 - 120 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 161282
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1393787


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Visi banneri