Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Arre, metālapstrāde

Arre, metālapstrāde

Tebras, Kazdangas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija
(+371) 29579440 - Valdes loceklis
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Birojs - Mārupe, Mārupes novads, "Cieceri", LV-2167 t. 29579440 Liekot lietā pieredzi, mūsdienīgas metālapstrādes iekārtas un dizaineru radošo domu mēs, SIA „Arre”, piedāvājam izgatavot visdažādāko tehnisko risinājumu un stilu metāla vārtus, dekoratīvās restes, kamīna piederumus u.c. metāla kalumus, kas lieliski sader arī ar cita veida materiāliem – koku, stiklu un akmeni . Piedāvājam arī visus izstrādājumus nocinkot - izmantojot karsto cinkošanu. Mūsu piedāvājumā ir gan plašs spektrs jau gatavu paraugu t.sk. kompleksu risinājumu privātmājām, biroju ēkām un tml. Darbā izmantotās tehnoloģijas nodrošina arī individuālu klienta ideju īstenošanu, kuras, skiču veidā, izskatīsim un kopīgi atradīsim vispiemērotāko veidu, kā šo ideju īstenot dzīvē.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrāde Skatīt vairākKalēji Skatīt vairākMetāla kalumi Skatīt vairākMetāla kalumi    Dekoratīvi metāla kalumi Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi durvīm Skatīt vairāk   Kamīnu restes    Durvju apkalumi Skatīt vairāk   Metāla restes un režģi Skatīt vairāk   Vārti Skatīt vairāk   Balkonu margas Skatīt vairāk   Balkona apmales    Kāpņu margas Skatīt vairāk   Kāpnes, trepes    Franču balkoniņi Skatīt vairāk   Interjera elementi Skatīt vairāk   Kalti metāla svečturi Skatīt vairāk   Karogu turētāji Skatīt vairāk   Metāla mēbeles    Vēja rādītāji Skatīt vairāk   Žogi, sētas Skatīt vairāk   Žogu elementi    Eņģes    Dizaina elementi, objekti Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 42097
Meklēšanas rezultātos parādīts : 724039

ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Visi banneri