Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Arre, metālapstrāde

Arre, metālapstrāde

Tebras, Kazdangas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija
(+371) 29579440 - Valdes loceklis
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Birojs - Mārupe, Mārupes novads, "Cieceri", LV-2167 t. 29579440 Liekot lietā pieredzi, mūsdienīgas metālapstrādes iekārtas un dizaineru radošo domu mēs, SIA „Arre”, piedāvājam izgatavot visdažādāko tehnisko risinājumu un stilu metāla vārtus, dekoratīvās restes, kamīna piederumus u.c. metāla kalumus, kas lieliski sader arī ar cita veida materiāliem – koku, stiklu un akmeni . Piedāvājam arī visus izstrādājumus nocinkot - izmantojot karsto cinkošanu. Mūsu piedāvājumā ir gan plašs spektrs jau gatavu paraugu t.sk. kompleksu risinājumu privātmājām, biroju ēkām un tml. Darbā izmantotās tehnoloģijas nodrošina arī individuālu klienta ideju īstenošanu, kuras, skiču veidā, izskatīsim un kopīgi atradīsim vispiemērotāko veidu, kā šo ideju īstenot dzīvē.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrāde Skatīt vairākKalēji Skatīt vairākMetāla kalumi Skatīt vairākMetāla kalumi    Dekoratīvi metāla kalumi Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi durvīm Skatīt vairāk   Kamīnu restes    Durvju apkalumi Skatīt vairāk   Metāla restes un režģi Skatīt vairāk   Vārti Skatīt vairāk   Balkonu margas Skatīt vairāk   Balkona apmales    Kāpņu margas Skatīt vairāk   Kāpnes, trepes    Franču balkoniņi Skatīt vairāk   Interjera elementi Skatīt vairāk   Kalti metāla svečturi Skatīt vairāk   Karogu turētāji Skatīt vairāk   Metāla mēbeles    Vēja rādītāji Skatīt vairāk   Žogi, sētas Skatīt vairāk   Žogu elementi    Eņģes    Dizaina elementi, objekti Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 42388
Meklēšanas rezultātos parādīts : 729114


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Visi banneri