Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana

Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana

Virškalni, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 26101955
(+371) 29585116
(+371) 29454118
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mūsu pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Z/s “Virškalni” strādā no 1992. gada. Audzējam 150 rožu šķirnes, kuras piedāvājam arī pašlaik.Audzējam dekoratīvos skuju un lapu kokus, kā arī vasaras puķes. Nodarbojamies arī ar projektu izstrādi, dārzu labiekārtošanu un kopšanu. No 1998. gada sadarbojamies ar Holandes kokaudzētavu, no kurienes ievedam Latvijas augšanas apstākļiem piemērotus augus. Vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā: Dažādu lielumu un speciālo formu dekoratīvie augi: - aktinīdijas, bārbeles, bukši, virši, lazdas, kļavas, segliņi, deicijas, dižskābarži, dekoratīvās ābeles un plūmes, hortenzijas, efejas, karaganas, robīnijas, pūpoli, kārkli, spirejas, ceriņi, gobas, veigelas, rododendri, pacipreses, kadiķi, egles, priedes, īves, tūjas, vīnkoki, hostas, miskantes, jāņogas. Rožu stādi (150 šķirņu):rožu tējhibrīdi, floribundrozes, mini rozes, zemsedzes rozes, vīteņrozes, krūmu rozes un parku rozes. Dzīvžogu stādmateriāls Mūsu audzētajiem stādiem ir augsta kvalitāte un zemas cenas. Plašais sortiments patiks visiem, kuri meklē ko interesantu savai sētai, dārzam, pagalmam, puķu dobei, dzīvžogam vai lapenei. Iespējams visu veidu augus izvēlēties sev vajadzīgajā lielumā, daudzumā un cenā. Piedāvājam pilnu stādu klāstu paša skaistākā dārza izveidošanai.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Ainavu arhitektūra, dizains Skatīt vairāk   Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana Skatīt vairāk   Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana Skatīt vairāk   Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Dzīvžogi Skatīt vairāk   Apstādījumi Skatīt vairāk   Strauti un kaskādes    Akmensdārzu ierīkošana    Rozāriji Skatīt vairākStādaudzētavas Skatīt vairāk   Dekoratīvie āra augi    Ziemcietes    Rožu stādi    Skuju koki Skatīt vairāk      Priedes       Egles    Lapu koki un krūmi    Kadiķi Skatīt vairāk   Tūjas    Pacipreses    Rododendri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 68212
Meklēšanas rezultātos parādīts : 610671


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Visi banneri