Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Reness R, mēbeles

Reness R, mēbeles

Edvarta Virzas iela 4a, Iecava, Bauskas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 29287730 - Projektu vadītājs Gints
(+371) 29142565
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Laipni lūdzam Reness R! Apvienojoties hobijam, radošām idejām un profesionālajai pieredzei, ir dibināts uzņēmums "Reness R". Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Mūsu izpratnē mēbele ir neatņemama dzīvojamo telpu interjera sastāvdaļa, tai ir jābūt vizuāli pievilcīgai, funkcionālai un drošai. Ir tikai daži soļi no idejas līdz projekta realizācijai : "Laiks ir nauda" – lai taupītu Jūsu laiku un līdzekļus "Reness R" projektu vadītāji ieradīsies pie Jums, iepriekš vienojoties par piemērotāko laiku. "Lai vēlmes sakristu ar iespējām" - mēs uzmērīsim telpu un uzklausīsim Jūsu vīzijas par plānoto mēbeli, lai pārliecinātos, ka visu sākotnēji iecerēto iespējams realizēt. Lai mēbele iederētos telpas kopējā interjerā, "Reness R" projektu vadītāji saskaņos ar Jums materiālus un krāsas. Furnitūra ir neatņemama mēbeļu sastāvdaļa, mēbeļu kalpošanas laiku galvenokārt nosaka tās kvalitāte. Mēs parādīsim, pastāstīsim un palīdzēsim izvēlēties Juma piemērotākos un labākos risinājumus. Trīs darba dienu laikā uzzīmēsim un nosūtīsim Jums plānoto mēbeles projektu. Nepieciešamības gadījumā ieviesīsim korekcijas, lai izstrādājums atbilstu Jūsu vēlmēm. Projekts ietver sevī mēbeles trīs skatus (virsskats, sānskats, priekšskats) un 3D attēlu. Vienojoties par visiem nosacījumiem, tiek uzsākta mēbeles izgatavošana, kas atkarībā no materiāliem un sarežģītības pakāpes parasti ilgst 2-6 nedēļas pēc līguma slēgšanas. Pēc mēbeles izgatavošanas laipni un atsaucīgi "Reness R" montieri atbrauks pie Jums (iepriekš vienojoties par laiku), saliks un novietos mēbeli tai paredzētajā vietā. Tātad... uz drīzu sadarbību!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMēbeles un interjers Skatīt vairāk   Virtuves mēbeles Skatīt vairāk   Skapji Skatīt vairāk   Galdi Skatīt vairāk   Viesistabas mēbeles Skatīt vairāk   Vannas istabas mēbeles Skatīt vairāk   Guļamistabas mēbeles    Bērnu mēbeles Mēbeļu projektēšana    3D vizualizācija Durvis    Iekšdurvis    Finierētas iekšdurvis    Bīdāmās durvis    Bīdāmās sistēmas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 55377
Meklēšanas rezultātos parādīts : 574399

Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Visi banneri