Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana

Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana

Pētes, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2152
(+371) 26525019
(+371) 28375709 - Tehnikas noma
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mūsu pieredzējušie speciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru aiztransportēšanu un utilizāciju. Ir liela pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi) attīrīšanā no kokiem un krūmiem. Veicam darbu saskaņošanu atbildīgajās institūcijās. Konsultējam par nepieciešamo dokumentu sagatavošanu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDīķu rakšana Bīstamo koku zāģēšana Skatīt vairākLabiekārtošana, apzaļumošana    Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana Skatīt vairāk   Dīķi, dīķu ierīkošana Skatīt vairāk   Koku un krūmu zāģēšana    Apstādījumi    Zāliena pļaušana, trimerēšana    Celmu frēzes    Sniega un ledus tīrīšana Skatīt vairāk   Celmu frēzēšana, izrakšana    Zaru, koksnes šķeldošana Skatīt vairāk   Lielu koku stādīšana Skatīt vairāk   Koksnes, būvgružu izvešana Skatīt vairāk   Melnzemes, grants, smilts, šķembu piegāde Skatīt vairākCeltniecības tehnikas noma Skatīt vairāk   Buldozeru noma Skatīt vairāk   Ekskavatoru noma Skatīt vairāk   Karjeru pašizgāzēju (damperi) noma    Traktortehnikas noma Skatīt vairāk   Kravas mašīnas - pašizgāzēji Skatīt vairākDārzkopības tehnika un inventārs    Mulčeri Skatīt vairāk   Celmu frēzes Skatīt vairāk   Zāles pļāvēji Skatīt vairāk   Raideri    Zemes frēzes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36441
Meklēšanas rezultātos parādīts : 638659


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Visi banneri