Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Princis, SIA

Princis, SIA

Gaiļu ferma, Brankas, Cenu pagasts, Ozolnieku novads, Latvija, LV-3042
(+371) 26563936 - 20206039
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Jāšanas sporta kluba "Princis" saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās. Līdzās zirgu audzēšanai saimniecība nodarbojas ar bērnu un jauno jātnieku apmācību, arī uz ponijiem. Katru gadu JSK Princis jātnieki un zirgi uzrāda labus rezultātus nacionāla mēroga sacensībās. Daudzi saimniecībā audzētie zirgi ir nonākuši Latvijas sportistu rokās, un uzrāda ļoti labus rezultātus sacensībās. Specializējamies gan konkūra, gan iejādes zirgu audzēšanā. 

"Princis" SIA piedāvā izjādes ar zirgiem un ponijiem, jāšanas apmācību, kā arī zirgu tirdzniecību un zirgu pansiju.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZirgkopība, zirgaudzētavas Skatīt vairāk   Zirgu pansijas Skatīt vairāk   Zirgu tirdzniecība Skatīt vairākIzjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā (Izjādes) Skatīt vairāk   Izjādes ar zirgiem Skatīt vairāk   Izjādes ar ponijiem Skatīt vairāk   Jāšanas apmacība Skatīt vairākPiknika vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40482
Meklēšanas rezultātos parādīts : 226139


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Visi banneri