Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Falkors Building Industry, SIA

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu iela 140, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67149032
(+371) 67542123
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti
Apraksts
SIA FALKORS I.A.U. dibināts 1995.gadā un veiksmīgi darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku. 2005.gadā uzņēmuma speciālisti tika uzaicināti pieredzes apmaiņā Eiropas valstīs un apguva apmācību kusu Eiropas augtkāpēju un industriālā alpīnisma asociācijā IRATA. Pēc praktiskā treniņkursa beigšanas uzņēmuma speciālisti saņēmuši Eiropas Savienības standartiem atbilstošu augstkāpēju kvalifikācijas sertifikātu, kas ļauj šajā jomā uzņēmumam ieņemt līdera pozīcijas Latvijā. Ņemot vērā uzņēmuma pieredzi un šauro specializāciju tieši augstumdarbu jomā piedāvājam kvalificētu speciālistu pakalpojumus būniecībā, montāžas darbu veikšanā, inspicēšanā. Uzņēmumam attīstoties un pilnveidojoties SIA FALKORS I.A.U. darbojas: * sabiedrisko, industriālo un komercbūvju sektorā, * dzīvojamo māju un privātmāju sektoros, * veicot celtniecības, montāžas un remonta darbus, * piedāvājot modernas tehnoloģijas un individuālus risinājumus, * piedāvājot augstkāpēju praktisku apmācību un sertifikāciju.
Zīmoli
isotexisoplaatpetzllanexBEALmascoattermosnaige
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība    Apdares paneļi, plāksnes    Ēku ārējās apdares paneļi    Kokšķiedras plāksnes ISOTEX    Kokskaidu plātnes Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Linu šķiedru vate ISOLINA    Šķidrā keramiskā siltumizolācija MASCOAT Celtniecības un remonta darbi Skatīt vairāk   Apkures un kanalizācijas sistēmu projektēšana un izbūve    Rūpnieciskais, industriālais alpīnisms Skatīt vairāk   Darbi augstumā    Ventilācijas sistēmu uzstādīšana un montāža    Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža    Ēku renovācija Skatīt vairākInventārs darbam augstumā Skatīt vairākAugstkāpēju apmācība, sertifikācija Skatīt vairākSniega un ledus tīrīšana Koku un krūmu zāģēšana Namu fasāžu mazgāšana, tīrīšana, uzkopšana Skatīt vairākAizsargslēģi, žalūzijas (Aizsargžalūzijas, režģi) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 63937
Meklēšanas rezultātos parādīts : 729454


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Visi banneri