Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latgales galdnieks, IK

Latgales galdnieks, IK

Jupatovkas iela 5a, Rēzekne, Latvija, LV-4604
(+371) 29105143
(+371) 29105143
Juridiskais nosaukums : Latgales galdnieks, IK
Reģistrācijas numurs : 42402009667
Juridiskā adrese : Rēzeknes nov., Vērēmu pag., Stabulnieki, Kalnatūjas, LV-4647
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Uzņēmums Latgales galdnieks ir dibināts 2003. gadā. Šo gadu laikā uzņēmums ir ievērojami paplašinājies. Darbības sākumā galvenokārt nodarbojās ar restaurāciju,kāpņu un durvju ražošanu, laika gaitā pieaugot pieprasījumam piedāvātās produkcijas klāsts ir ievērojami paplašinājies. Meistaru pieredze ļauj realizēt katra klienta individuālās prasības gan klasiska, gan moderna dizaina izstrādājumu izgatavošanā un dažādu materiālu izmantošanā, garantējot augstu kvalitāti. Piedāvātie materiāli galvenokārt ir masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm. Uzņēmums nemitīgi seko līdz jaunākajiem izejmateriāliem un ražošanas tehnoloģijām, lai tiktu apmierinātas klientu vēlmes. Katrs darbs ir svarīgs un veicams ar vienādi augstu atbildību un kvalitāti. Mūsu reklāma – pastāvīgs un apmierināts klients.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde Galdniecība, galdnieku darbi Guļbūves Koka kāpnes Koka logi Koka durvis Mēbeles    Bērnu mēbeles    Masīvkoka mēbeles    Virtuves mēbeles    Mēbeļu restaurācija
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 88988
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1345891


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Visi banneri