Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Turies!, pasākumu organizēšana

Turies!, pasākumu organizēšana

Jūrkalnes iela 5, Jūrmala, Latvija, LV-2011
(+371) 29238488
Juridiskais nosaukums : Elinci, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103834411
Juridiskā adrese : Nīcas iela 3, Jūrmala, LV-2012
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Virvju trase

Virvju trase jebkurā vietā un laikā. Pārvietojumā virvju trase ir veidota no metāla konstrukcijām. Virvju trase ir aprīkota ar patstāvīgu drošināšanas sistēmu “Saferoller” un ir piemērota gan pieaugušiem, gan bērniem.

Trases garums: no 18 līdz 100m

Trases augstums: no 2,5m līdz 5m

Šķēršļu skaits: no 4 līdz 20

Pasākumu formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes

Vertikālā kāpšana

Vertikālā kāpšana ir veids, kā pārbaudīt savu spēju robežas, pārvarēt bailes un sasniegt šķietami nesasniedzamu mērķi. Dažādi kāpšanas uzdevumi, kas veicami līdz pat 9m augstumā. Vertikālā kāpšana ir lielisks komandas saliedēšanas pasākumu pakalpojums. Konstrukciju iespējams uzbūvēt praktiski jebkur ar nosacījumu, ka segums ir līdzens.

Kāpšanas augstums: 7 līdz 9m
Šķēršļu skaits: no 8 līdz 14
Pasākumu formāts: saliedēšanas pasākumi, izstādes

Turies! futbols

Labi zināma galda futbola lielformāta versija. Spēle piedalās divas komandas, katrā 6 spēlētāji. Lielo galda futbola laukumu iespējams uzstādīt praktiski uz jebkura seguma ar nosacījumu, kas tas ir līdzens.

Laukuma izmēri: 12 x 8m

Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi

Citas konstrukcijas

Skatuves konstrukcijas, sporta pasākumu starta/finiša arkas, nestandarta risinājumi dažādiem pasākumiem. Plānojam un veidojam dažāda veida un pielietojuma konstrukcijas.
Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPasākumu organizēšana    Virvju trases Skatīt vairāk   Vertikāla kāpšanas trases Skatīt vairāk   Futbols Skatīt vairākPārvietojamās skatuves Skatīt vairākSkatuves konstrukcijas un podestūra Skatīt vairākSporta pasākumu starta-finiša arkas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10434
Meklēšanas rezultātos parādīts : 56737


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Visi banneri