Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kombucha, restorāns

Kombucha, restorāns

Lāčplēša iela 52 - 54, Rīga, Latvija
(+371) 67704903
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

No visa tā, kas Jums pieder - ko Jūs vērtejiet visaugstāk?!

Mēs visaugstāk vērtējam veselību, jo bez tās nav iespējams kvalitatīvi strādāt un vel jo mazāk baudīt atpūtu ar sev tuvajiem cilvēkiem. Viena no labsajūtas un skaistuma pamatlietām ir veselīgs un pilnvērtīgs uzturs.

Mēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām!

Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.

Iespējams rezervēt galdiņus īpašiem pasākumiem, romantiskām vakariņām vai vienkārši pasēdēšanai draugu lokā...

Mēs esam, lai rūpētos par jūsu labsajūtu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni Skatīt vairāk   Brokastis Skatīt vairāk   Pusdienas Skatīt vairāk   Vakariņas Skatīt vairāk   Ēdieni Skatīt vairāk      Otrie ēdieni       Siltie ēdieni       Aukstie ēdieni       Jūras veltes          Zivju ēdieni       Veģetārie ēdieni       Zupas Skatīt vairāk      Gaļas ēdieni          Cūkgaļas ēdieni          Liellopa gaļas ēdieni          Vistas gaļas ēdieni          Meža veltes       Salāti       Uzkodas       Deserti Ēdināšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākDzērieni    Vīni    Karstie dzērieni    Bezalkoholiskie dzērieni    Sulas, nektāri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 33695
Meklēšanas rezultātos parādīts : 454996


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Visi banneri