KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Latgales galdnieks, IK

Latgales galdnieks, IK

Jupatovkas iela 5a, Rēzekne, Latvija, LV-4604
(+371) 29105143
(+371) 29105143
Juristische-Person : Latgales galdnieks, IK
Eintragungsnummer : 42402009667
Juristische adresse : Rēzeknes nov., Vērēmu pag., Stabulnieki, Kalnatūjas, LV-4647
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Uzņēmums Latgales galdnieks ir dibināts 2003. gadā. Šo gadu laikā uzņēmums ir ievērojami paplašinājies. Darbības sākumā galvenokārt nodarbojās ar restaurāciju,kāpņu un durvju ražošanu, laika gaitā pieaugot pieprasījumam piedāvātās produkcijas klāsts ir ievērojami paplašinājies. Meistaru pieredze ļauj realizēt katra klienta individuālās prasības gan klasiska, gan moderna dizaina izstrādājumu izgatavošanā un dažādu materiālu izmantošanā, garantējot augstu kvalitāti. Piedāvātie materiāli galvenokārt ir masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm. Uzņēmums nemitīgi seko līdz jaunākajiem izejmateriāliem un ražošanas tehnoloģijām, lai tiktu apmierinātas klientu vēlmes. Katrs darbs ir svarīgs un veicams ar vienādi augstu atbildību un kvalitāti. Mūsu reklāma – pastāvīgs un apmierināts klients.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHolzbearbeiteung Tischlerarbeiten Blochbauten Koka kāpnes Holzfenster Holztüren Möbel    Kinderzimmer    Massivholzmöbel    Küchenmöbeln    Wiederherstellung der Möbel
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 88944
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1345452


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
D.C.S. SIA, Versetzung Service
D.C.S. SIA, Versetzung ServiceD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Park Hotel Kekava, Hotel
Park Hotel Kekava, HotelViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Iešnalė, Landgut
Iešnalė, LandgutModernes Anwesen-Landhaus im Nationalpark Žemaitija am See Iešnalis. Zimmer mit Bequemlichkeiten. Küche, Wohnzimmer min Kamin.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Magnus Hotel, Hotel
Magnus Hotel, HotelMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Jerevan, Hotel
Jerevan, HotelTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsDas ganze Jahr über aktiv! Ozolkalns bietet Freizeitmöglichkeiten und Unterkunft im Gauja Nationalpark, in der Nähe von Cesis. Im Winter gibt es Ski- und Snowboardpisten mit einer Länge von 500 Metern. Der Berg ist mit einem Sessellift und zwei Ankerliften ausgestattet, Ausrüstungsverleih und Instruktorendienste sind verfügbar.
Bērnu sala, Kinderwaren
Bērnu sala, KinderwarenBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Visi banneri