Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Viduslaiku izklaides

Viduslaiku izklaides

Niedru Lijas, Jaunpils novads, Latvija
(+371) 26336513
Apraksts
SIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - loka šaušanu, šaušanu ar arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu, viduslaiku kalēja darba demonstrāciju, laimes liešanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. vācu kaujas metamo cirvju atdarinājumi. Kaļam viduslaiku naudu - 1549, 1551, 1571.g. Rīgā kaltu šiliņu kopijas. Organizējam visdažādākos pasākumus viduslaiku stilā: Sporta spēles "Bruņinieku turnīrs", kur iekļautas arī dažādas senlaicīgas komandu sporta spēles, prezentācijas, pilsētas svētku viduslaiku šovus, ziemassvētku izklaides pasākumus"("Viduslaiku dzīres"). Katram pasākumam tiek izstrādāts oriģināls scenārijs - ņemot vērā ka šos pasākumus vada vairāki viduslaiku personāži, tiek panāta īpaša ticamības gaisotne, ka viss notiek šeit un tagad, un pa īstam. Piedalāmies dažādos pilsētu svētkos, gan ar mūsu atrakcijām, gan ar ielu teātri - veidojam nelielas ainiņas no viduslaiku sadzīves. Mūsu priekšnesumi nav teātris tā parastajā izpratnē - aktieri un skatītājs - mēs padaram skatītājus par dalībniekiem mūsu izrādēs. Uzņēmumiem, kas organizē sporta spēles vai prezentācijas piedāvājam dažādot šos pasākumus ar neparastiem atraktīviem elementiem. Iecienīts pakalpojums ir monētu kalšana ar uzņēmuma logo - šādas piemiņas monētiņas, kuras var izkalt pats, ir ļoti neparasts suvenīrs. Esam izveidojuši īpašu programmu tūristu grupām, kas apciemo Jaunpili - "Bruņinieku skola" - neliels turnīrs, kura laikā katrs dalībnieks izkaļ monētu, šauj ar loku, arbaletu, met cirvi un šķēpu, kā arī var uzmērīt viduslaiku bruņas un ieročus. Kalēja darbnīcā katrs var izliet laimīti vai izmēģināt roku kalšanā. Pēc turnīra grupas gaida "viduslaiku mielasts" - mielasts ar autentiskiem viduslaiku ēdieniem un dzērieniem, kura laikā tiek pastāstīts par ēšanas paradumiem un dažādu ēdienu izplatības vēsturi. Jaunums - loka šaušanas entuziastiem un jebkuram, kam ir interese un vēlēšanās iepazīties ar šo sportu ir iespējums iegādāties nepieciešamo inventāru - tradicionālos lokus, bultas, u.c. aprīkojumu. Apmeklējot mūsu teritoriju Jaunpilī varat iegādāties suvenīrus - krūzītes, kalendārus, sērkociņus un Jaunpils pils īpašnieku dzimtas pārstāvja Johana fon der Rekes laikā kaltā šiliņa kopiju.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtrakciju parki, Atrakcijas Skatīt vairāk   Cirvja mešana Skatīt vairāk   Šķēpa mešana Skatīt vairāk   Šaušana ar arbaletu Skatīt vairākNaudas kalšana un laimes liešana Skatīt vairākŠaušana ar loku Skatīt vairākViduslaiku dzīres, viduslaiku kāzas, viduslaiku turnīrs (Viduslaiku izklaides) Skatīt vairākBruņinieku skola (Viduslaiku skola)2.85 - 4.27 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 141678
Meklēšanas rezultātos parādīts : 164092

Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Visi banneri