KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Viduslaiku izklaides

Viduslaiku izklaides

Niedru Lijas, Jaunpils novads, Latvija
(+371) 26336513
Beschreibung
SIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - loka šaušanu, šaušanu ar arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu, viduslaiku kalēja darba demonstrāciju, laimes liešanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. vācu kaujas metamo cirvju atdarinājumi. Kaļam viduslaiku naudu - 1549, 1551, 1571.g. Rīgā kaltu šiliņu kopijas. Organizējam visdažādākos pasākumus viduslaiku stilā: Sporta spēles "Bruņinieku turnīrs", kur iekļautas arī dažādas senlaicīgas komandu sporta spēles, prezentācijas, pilsētas svētku viduslaiku šovus, ziemassvētku izklaides pasākumus"("Viduslaiku dzīres"). Katram pasākumam tiek izstrādāts oriģināls scenārijs - ņemot vērā ka šos pasākumus vada vairāki viduslaiku personāži, tiek panāta īpaša ticamības gaisotne, ka viss notiek šeit un tagad, un pa īstam. Piedalāmies dažādos pilsētu svētkos, gan ar mūsu atrakcijām, gan ar ielu teātri - veidojam nelielas ainiņas no viduslaiku sadzīves. Mūsu priekšnesumi nav teātris tā parastajā izpratnē - aktieri un skatītājs - mēs padaram skatītājus par dalībniekiem mūsu izrādēs. Uzņēmumiem, kas organizē sporta spēles vai prezentācijas piedāvājam dažādot šos pasākumus ar neparastiem atraktīviem elementiem. Iecienīts pakalpojums ir monētu kalšana ar uzņēmuma logo - šādas piemiņas monētiņas, kuras var izkalt pats, ir ļoti neparasts suvenīrs. Esam izveidojuši īpašu programmu tūristu grupām, kas apciemo Jaunpili - "Bruņinieku skola" - neliels turnīrs, kura laikā katrs dalībnieks izkaļ monētu, šauj ar loku, arbaletu, met cirvi un šķēpu, kā arī var uzmērīt viduslaiku bruņas un ieročus. Kalēja darbnīcā katrs var izliet laimīti vai izmēģināt roku kalšanā. Pēc turnīra grupas gaida "viduslaiku mielasts" - mielasts ar autentiskiem viduslaiku ēdieniem un dzērieniem, kura laikā tiek pastāstīts par ēšanas paradumiem un dažādu ēdienu izplatības vēsturi. Jaunums - loka šaušanas entuziastiem un jebkuram, kam ir interese un vēlēšanās iepazīties ar šo sportu ir iespējums iegādāties nepieciešamo inventāru - tradicionālos lokus, bultas, u.c. aprīkojumu. Apmeklējot mūsu teritoriju Jaunpilī varat iegādāties suvenīrus - krūzītes, kalendārus, sērkociņus un Jaunpils pils īpašnieku dzimtas pārstāvja Johana fon der Rekes laikā kaltā šiliņa kopiju.
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFreizeitsparks mehr Details   Cirvja mešana mehr Details   Šķēpa mešana mehr Details   armbrust (Šaušana ar arbaletu) mehr DetailsNaudas kalšana un laimes liešana mehr DetailsSchießen mit einem Bogen mehr DetailsViduslaiku dzīres, viduslaiku kāzas, viduslaiku turnīrs (Viduslaiku izklaides) mehr DetailsBruņinieku skola (Viduslaiku skola)2.85 - 4.27 € mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 141677
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 164092

ESELO, Zentrallager
ESELO, ZentrallagerSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Rojas rodes, Gasthaus
Rojas rodes, GasthausRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Madaras, Rasthaus
Madaras, RasthausAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Nomadic Homes glempings Tipi village, Glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, GlampingTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Visi banneri