Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunsvelmes, viesu māja

Jaunsvelmes, viesu māja

Jaunsvelmes, Rembates pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5016
(+371) 29138653 - Mārtiņš
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Būsiet mīļi gaidīti pie mums. Jūsu ērtībām un labsajūtai piedāvājam zāli 80 personām pirtiņu kā arī naktsmājas. Saklāsim svētku galdu, uzrīkosim sporta svētku, seminārus,kā arī varam Jūsu ērtībām piedāvāt busiņu. Mēs esam 50km no Rīgas. Klusā skaistā vietā. 40 gultasvietas, telšu vietas, futbolgolfs. Iespējas rīkot bērnu vasaras nometnes 30 bērniem, 4 pasniedzēji, ēdināšana. Nometnes nosaukums Norises vieta NOMETNES VEIDS (dienas/ diennakts)U.C. PAPILDUS INFORMĀCIJA (sporta, valodas, piedzīvojumu u.t.t.) Datumi Bērnu vecums Maksa „Zaļās pēdas” Viesu nams „Jaunsvelmes”, Ķeguma nov., Latvija ( 50km no Rīgas) . Diennakts nometne (6 dienas) bērniem, kuriem būs iespēja iesaistīties piedzīvojumā un pētīt dabu un attīstīt talantus radošajās darbnīcās. Nometnē uzņem bērnus ar dažādām latviešu,krievu,angļu valodas zināšanām. Organizatoriem ir 2 gadu nometņu organizēšanas pieredze. Par bērniem nometnē rūpēsies pedagogi ar augstāko pedagoģisko izglītību latviešu,krievu un angļu valodas zināšanām. Labiekārtotās viesu nama telpās varam izmitināt 30 bērnus. 03.-09.07.2011. 10.-16.07.2011. 17.-23.07.2011. 24.-30.07.2011. Varam piedāvāt arī datumus augustā. 9-12 gadi Tiks precizēta. Nometnes vadītāja Vivita Apliecības Nr 050-00001
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNometnes Skatīt vairākVasaras nometnes bērniem Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairākAktīvā atpūta Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBaseini Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Izbraukuma ēdināšana Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākSporta spēļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 82494
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1491355


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Visi banneri