Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ALAUŠYNĖ , viesu nams

ALAUŠYNĖ , viesu nams

Salu kaimas, Sudeikių seniūnija, Utenos rajono, Utenos apskritis, Lietuva
(+370) 69803447
(+370) 38934317
(+370) 38966045
Apraksts
Lauku sētu Alaušynė, no dienvidu un rietumu puses ieskauj Alaušas ezers (10-100 m) no ziemeļiem - Giedris (300 m) no austrumiem - Lankos (100 m). Iecienītas makšķerēšanas vietas zvejniekiem, organizējam ekskursijas Aukštaitijas provincē. Organizējam pasākumus, dzīvā mūzika. Sporta inventāra noma - slēpes, velosipēdi, laivas, aktīvā atpūta. - 12 dzīvojamās istabas 2-4 pers. - ēdināšana kafejnīcā ABU, (kulinārijas mantojums) - konferenču zāle 60 per. - pirts un baseins. - kuteris un plosts (20 pers.) - kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisms Skatīt vairākAtpūta un izklaide Lietuvā Lauku tūrisms Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Kotedžas Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk   Nojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   SPA hidromasāžas baseini Skatīt vairāk   Džakuzi Skatīt vairāk   Baseini    Tvaika pirts    Saunas    Apkurināms kubls Sporta un tūrisma inventāra noma    Slēpes    Ūdens velosipēdu noma    Kvadraciklu noma    Velosipēdu noma    Laivu noma, īre Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairākAtpūta uz ūdens Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kuteri    Makšķerēšana    Biljards    Basketbola laukumi    Teniss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 84447
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2639446


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Visi banneri