Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Papes Čakstes, viesu māja

Papes Čakstes, viesu māja

Čakstes, 3 - 10 ккомна, 3. stāvs, Pape, Rucavas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3477
(+371) 26402386
(+370) 65790213
Juridiskais nosaukums : Papes Čakstes
Reģistrācijas numurs : 42103029021
Juridiskā adrese : Rucavas novads
Banka : AB DnB NORD bankas AGBLLT2X
Konta numurs : LV48RIKO0002013011917
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Tūristu nometnes vai viesu nams "Papes Čakstes" atrodas teritorijā, Latvijas Republikas, Liepājas rajons, Rucavas novads, ciematā pāvestu. Tūrisma centrs, kas atrodas vienā no skaistākajām vietām, no ornitoloģijas rezerves Latvijas abās pusēs, kas ir ezers (300m.) un Baltijas jūras (250m.)

Naktsmītnes 2, 3 un 4-vietīgas istabas ir 30-60 €, un pārtikas atbilstoši izvēlnē. Jūsu izvēles - 10 Istabas: 5 no tām ar visām ērtībām, citu 5 - ar kopumā. Atlaides, kas uzturas ilgāk par 3 naktis no 5 līdz 20%.

Rezervējot sēdvietas iepriekš - 30 - 100% no avansa. Atrunas var veikt tikai pēc tam, priekšapmaksa būs!

Konts DnB NORD Latvija Liepājas filiāle LV48RIKO0002013011917

Lai samazinātu meklēšanas laiku tūrisma bāzi, administrācija piedāvā savus pakalpojumus. Atpūtnieki iepriekš, norādot apmeklējuma, nāk jebkurus pārvadājumus Palangā, Lietuvā, un Liepājā, Latvijā, un aicinājumu uz pamatnes pa tālruni:

+370 657 90213 (direktors).
+370 672 96396
+371 26402386

30-40 minūšu laikā pēc tam, kad jūs ieradīsieties auto.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas30 - 60 € Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Papes ezers (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairāk   Pludmales Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk   Medības un makšķerēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 176821
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1374537


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Visi banneri