Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Eco Tehnoloģijas, SIA

Eco Tehnoloģijas, SIA

Rīga, Latvija
(+371) 24918422
Juridiskais nosaukums : Eco Tehnoloģijas, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203307504
Juridiskā adrese : Druvas iela 10, Limbaži, Limbažu novads, LV-4001
 
VissPiedāvājumiGalerija
Apraksts

SIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.

Mūsu uzņēmums ir reģistrēts Būvniecības Informācijas Sistēmā (https://bis.gov.lv/lv) ar būvkomersanta reģistrācijas numuru 17957
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŪdensapgāde un kanalizācija Skatīt vairāk   Ūdensvada, ūdensapgādes sistēmu montāža, ierīkošana, izbūve Skatīt vairāk   Ūdens aku rakšana, ierīkošana    Ārējā un iekšējā kanalizācija Skatīt vairāk   Kanalizācijas sistēmas, montāža, izbūve un projektēšana Skatīt vairāk   Bioloģiskās notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtas Skatīt vairāk      Bioloģisko notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtu uzstādīšana Skatīt vairāk      Bioloģisko notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtu apkope Skatīt vairāk      Septiķi, kanalizācijas septiskās tvertnes Skatīt vairāk      Septiķu, kanalizācijas septisko tvertņu uzstādīšana Skatīt vairāk   Lietus ūdens novadīšana, drenāža Skatīt vairāk      Drenāžas sistēmas Skatīt vairāk      Lietus ūdens drenāža, drenāžas izveidošana Skatīt vairāk      Meliorācijas darbi Skatīt vairākTeritorijas labiekārtošana Skatīt vairāk   Zemes un rakšanas darbi Skatīt vairāk   Zemes līdzināšana Skatīt vairākPagrabu būvniecība Skatīt vairāk

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4440
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27347


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Visi banneri