Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hutor Group

Hutor Group

Dzelzceļa iela 1, Līvāni, Līvānu novads, Latvija, LV-5316
(+371) 29401517
(+447) 932583350
Apraksts

Atpūtas komplekss – 2 viesu nami Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts – gaida Jūs gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas – pašu dīķī. Aso izjūtu cienītāji var izmantot deltaplānu, kvadriciklus un divriteņus, bet nošķirtībai neskartajā dabas stūrītī ir pat sava „Bagātību sala”. Ir vieta treileru un telšu izvietošanai. Gaidām Jūs.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNekustamie īpašumi Skatīt vairāk   Salas Skatīt vairāk   Apbūves zemes gabali    Īpašumi pie ūdeņiem Skatīt vairākEkskursijas Atpūtas kompleksi Skatīt vairākLauku tūrisms Skatīt vairākNaktsmītnes    GULBJI (Viesu nami) Skatīt vairāk   Viesu mājas    Viesnīcas    Telšu vietas Skatīt vairāk   Treileru pieslēgums Pirtis Skatīt vairāk   Saunas Banketu zāles un telpas svinībām Restorāni Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kvadracikliem Skatīt vairāk   Velomaršruti    Velosipēdi    Medības un makšķerēšana Skatīt vairāk      Karpu dīķi Atpūta pie dabas Skatīt vairākAtpūta un izklaide Latgalē Skatīt vairākAtpūta pie ezeriem Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairāk   Atpūta pie Rušona ezera    Atpūta pie upēm    Peldvietas Izklaides lidojumi Skatīt vairāk   Deltaplāni    Helikopteris Skatīt vairākAtpūta uz ūdens    Izbraucieni ar laivām Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kuteri Karjeri    Grants, smilts, akmens ieguve    Sapropelis    Kūdra    Dolomīts
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48736
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2729333


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Visi banneri