Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mobilā atpūta

Mobilā atpūta

Augusta Deglava iela, Rīga, Latvija
(+371) 20254254
Juridiskais nosaukums : SIA JMA Co.
Reģistrācijas numurs : 40103183124
Juridiskā adrese : Rīga, Augusta Deglava iela 61-36
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mobilā atpūta piedāvā iznomāt atpūtu jebkurā vietā un jebkurā laikā.

Klāstā:

  • Kubls, pirts (kurināmi ar malku vai skaidu briketēm), lauka virtuve, nojumes (18m2 katra).
  • Saliekami soli un galdi, āra gāzes sildītāji u.c
  • SPĒLES: Milzu jenga, basketbola grozi ar statīvu (pieaugušajiem), milzu domino, galda teniss, šautriņas ar statīvu, batuts u.c.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMobilās, pārvietojamās pirtis Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   Kubli Skatīt vairāk      Ūdens baļļa Skatīt vairāk      Apkurināms kubls Skatīt vairākMobilās virtuves noma Skatīt vairākPasākumu inventāra, aprīkojuma noma, īre Skatīt vairāk   Galdi, galdu noma    Krēsli, krēslu noma    Paviljonu, nojumju, tentu, telšu īre       Nojume svinībām un pasēdēšanai    Āra gāzes sildītāju noma Sporta un tūrisma inventāra noma    Basketbola grozu noma    Milzu jengas noma    Milzu domino noma    Šautriņu noma    Batutu noma    Galda tenisa noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37363
Meklēšanas rezultātos parādīts : 650885


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Visi banneri