Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Nabīte, kempings

Nabīte, kempings

Nabīte, Padures pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3321
(+371) 29458904
(+371) 29458904 - ( 371) 26327997
Juridiskais nosaukums : SIA Lakebur
Reģistrācijas numurs : 41203046762
Juridiskā adrese : Kuldīgas novads, Padures pagasts "Nabīte"
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Nabīte, kempings, atpūtas komplekss. Plaša, iekopta teritorija, atrodas Lielā Nabas ezera krastā,vieta, kur robežojās Nabas upe ar Ventu. Iecienīta vieta ūdens tūristiem ar galapunktu Nabas ezerā. Īpaši Nabes ezeru ir iecienījuši kaislīgi makšķernieki no visas Latvijas.Piemērota vieta, dažādu privātu un koorporatīvu pasākumu rīkošanai. Piedāvājam pilna servisa pakalpoju nodrošinājumu jebkādam Jūsu pasākumam. Esam guvuši ilgu gadu pieredzi un veiksmīgi realizējam savu klientu vēlmes un pasūtījumus.

Esiet vienmēr laipni gaidīti viesi mūsu atpūtas kompleksā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Makšķerēšana3 € Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nams (Viesu mājas) Skatīt vairāk   Telšu vietas4 € Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Treileru pieslēgumsno 15 € Skatīt vairākKempingi8 - 30 € Skatīt vairāk   Kempinga servisa ēka Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Skatīt vairākPirts (Pirtis) Skatīt vairākSvētvietas Skatīt vairākÙdens velosipēdu un laivu noma (Ūdens velosipēdu noma)4 - 7 € Skatīt vairākVieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 252807
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1720000


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Visi banneri