Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Art Fabrics, SIA

Art Fabrics, SIA

Skolas iela 27, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 26047883 - Dana
(+371) 26050691 - Aleksejs
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Nodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus! Sadarbojamies ar māksliniekiem, galerijām, izsolēm, bankām un citām iestādēm, kuras kaut kādā veidā saistītas ar mākslu, dizainu un ne tikai. Cilvēkiem, kuri tikai sper soļus šajā virzienā, ar prieku palīdzēsim un ieteiksim! Rāmējam gan klasiski, gan oriģināli - ir divu veidu stikls - matētais, kas neatspīd, un parastais. Ja klientam nepieciešams, var dabūt muzeja stiklu un plastikāta stiklu, dažāda veida paspartū - gan parastos kartona, gan lina, gan zamša. Esam atvērti visādiem kreatīviem darbiem - nebaidāmies izpildīt jebkuru klienta vēlmi un fantāziju! Rāmju veidi - no klasiskajiem, modernajiem līdz barokālajiem, jūgendstila, artdeco un cita veida, palīdzēsim piemeklēt pie jebkura darba.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIerāmēšanas darbi Skatīt vairāk   Fotogrāfiju ierāmēšana Skatīt vairāk   Gleznu ierāmēšana Skatīt vairāk   Grafiku ierāmēšana Skatīt vairāk   Spoguļu ierāmēšana Skatīt vairāk   Izšuvumu ierāmēšana Skatīt vairākRestaurācijas darbi    Foto restaurācija    Gleznu restaurācija Skatīt vairāk   Gleznu atjaunošana    Rāmju restaurācija Skatīt vairāk   Svētbilžu restaurācija    Krūžu restaurācija    Vāžu restaurācija    Senlietu restaurācija Drukas pakalpojumi    Izdruka uz audekla Paspartū    Lina paspartū    Zamša paspartū    Kartona paspartū Stikls gleznu ierāmēšanai    Matēts stikls Gleznu fotografēšana Gleznu rāmji Skatīt vairākRāmju krāsošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37515
Meklēšanas rezultātos parādīts : 267468


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Visi banneri