Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mežmaļi, galdniecība

Mežmaļi, galdniecība

Valki, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 67815670
(+371) 29159555
(+371) 67815671
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Koks - cilvēka organismam draudzīga, nealerģiska dzīvās dabas sastāvdaļa; ideāls materiāls, kas ļauj izgatavot tieši Jūsu vēlmēm atbilstošas formas logus, izmantojot visdažādākos dekoratīvos elementus un pieskaņojoties jebkuram arhitektūras stilam. Neierobežota krāsu toņu izvēle ļauj koka logus un durvis pieskaņot vienlaikus gan iekštelpu interjeram, gan ēkas fasādei un citiem ainavas elementiem. Koka logi un durvis vairos Jūsu nama mājīgumu!!! Galdniecība Mežmaļi ir izveidota 1996.gadā. Sākotnēji izpildījām dažādus galdniecības darbus, bet, laikam ejot, esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Mūsu darba organizācija ļauj realizēt katra klienta specifiskās vēlmes. Pieaugošā konkurence un klientu vēlmju spektra paplašināšanās nemitīgi liek mums pilnveidot ražošanas tehnoloģiju un meklēt arvien jaunus mūsdienīgus risinājumus. Strādājam ar vietējas izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Uzskatām, ka labākā reklāma mūsu izgatavotajiem logiem un durvīm ir apmierināti klienti, tādēļ rūpīgi sekojam izstrādājumu kvalitātei un atrunātajiem termiņiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde Skatīt vairākGaldniecība, galdnieku darbi Durvis un logi Skatīt vairāk   Logu un durvju izgatavošana, montāža    Koka durvis Skatīt vairāk      Iekšdurvis Skatīt vairāk      Ārdurvis Skatīt vairāk      Finierētas iekšdurvis       Bīdāmās durvis       Pildiņu durvis    Koka logi Skatīt vairāk      Eiro logi, pakešlogi Skatīt vairāk      Futerlogi Skatīt vairāk      Groplogi Skatīt vairāk      Trīsrūtslogi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 55745
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1026871

Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Visi banneri