Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mežmaļi, galdniecība

Mežmaļi, galdniecība

Valki, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 67815670
(+371) 29159555
(+371) 67815671
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Koks - cilvēka organismam draudzīga, nealerģiska dzīvās dabas sastāvdaļa; ideāls materiāls, kas ļauj izgatavot tieši Jūsu vēlmēm atbilstošas formas logus, izmantojot visdažādākos dekoratīvos elementus un pieskaņojoties jebkuram arhitektūras stilam. Neierobežota krāsu toņu izvēle ļauj koka logus un durvis pieskaņot vienlaikus gan iekštelpu interjeram, gan ēkas fasādei un citiem ainavas elementiem. Koka logi un durvis vairos Jūsu nama mājīgumu!!! Galdniecība Mežmaļi ir izveidota 1996.gadā. Sākotnēji izpildījām dažādus galdniecības darbus, bet, laikam ejot, esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Mūsu darba organizācija ļauj realizēt katra klienta specifiskās vēlmes. Pieaugošā konkurence un klientu vēlmju spektra paplašināšanās nemitīgi liek mums pilnveidot ražošanas tehnoloģiju un meklēt arvien jaunus mūsdienīgus risinājumus. Strādājam ar vietējas izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Uzskatām, ka labākā reklāma mūsu izgatavotajiem logiem un durvīm ir apmierināti klienti, tādēļ rūpīgi sekojam izstrādājumu kvalitātei un atrunātajiem termiņiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde Skatīt vairākGaldniecība, galdnieku darbi Durvis un logi Skatīt vairāk   Logu un durvju izgatavošana, montāža    Koka durvis Skatīt vairāk      Iekšdurvis Skatīt vairāk      Ārdurvis Skatīt vairāk      Finierētas iekšdurvis       Bīdāmās durvis       Pildiņu durvis    Koka logi Skatīt vairāk      Eiro logi, pakešlogi Skatīt vairāk      Futerlogi Skatīt vairāk      Groplogi Skatīt vairāk      Trīsrūtslogi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 56118
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1032816


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Visi banneri