Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dalss & Co

Dalss & Co

Pupuķu iela 13, Rīga, Latvija, LV-1076
(+371) 29110006
Juridiskais nosaukums : Dalss & Co SIA
Reģistrācijas numurs : 40003841173
Juridiskā adrese : Pupuķu iela 13, Rīga, LV-1076
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Interneta veikals "dalss.eu"

Iepirkšanās kas atņem daudz laika aizgājusi pagātnē. Šodien jūs varat iegadāties nepieciešamās preces neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals ”dalss.eu” ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam.

Aicinām jūs apmeklēt ērtas un izdevīgas tiešsaistes iepirkšanās zonu:

  • Liela izvēle mājas un dārzam precēm;
  • Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma; preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas;
  • Pievērsiet uzmanību tekošajām akcijām un jaunumiem. Ja vēlaties saņemt informāciju par jaunu preci, akcijām, atlaidēm, lūdzu, parakstīties - Ziņas tavā e-pastā. Vai seko mums Facebook.
  • Saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas. Visa prece ir uz vietas, ja nav norādits savādāk (sezonas iepriekšpārdošana, piegāde 2x mēnesī, uz pasūtījumu utt.).

Dekoratīvo stādu audzētava ''Pupuķi''

  • Augļu, skuju, lapu koki un krūmi
  • Reti un ekskluzīvi augi
  • Bonsai
  • Ziemcietes
  • Graudzales
  • Laistīšanas sistēmas
  • Dārza apmales
  • Dekorācijas
  • Ainavu arhitektūra un dizains
  • Dārzu un apstādījumu projektēšana, ierīkošana, apkalpošana
  • Zāliena ierīkošana, apkalpošana
  • Koku un krūmu vainagu formēšana, veidošana, kopšana
  • Topiāriju veidošana
  • Izbraukuma konsultācijas

Visa prece atrodas uz vietas, ja nav norādits savādāk (sezonas iepriekšpārdošana, piegāde 2x mēnesī, uz pasūtījumu utt.)

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali    Preces mājai un saimniecībai       Gultas veļa Skatīt vairāk         Palagi Skatīt vairāk         Segas Skatīt vairāk         Spilveni Skatīt vairāk      Dvieļi Skatīt vairāk      Pledi       Galdauti, galdu pārklāji       Sedziņas Skatīt vairāk      Aizkari Skatīt vairāk      Paklāji       Trauki, virtuves piederumi          Pannas          Metāla trauki          Virtuves katli          Pārtikas konteineri       Kokgriezumi       Apģērbi, Apavi, Aksesuāri          Apģērbi       Ziemassvētku un Jaunā gada preces          Virtenes       Lāzera projektori    Dārzs un sēta       Agrotekstils       Celiņi       Puķu stādi Skatīt vairāk         Puķu sīpoli, sīpoliņi Skatīt vairāk         Rožu stādi          Puķu gumi Skatīt vairāk         Ziemcietes Skatīt vairāk         Hortenzijas       Graudzāles       Sakneņi       Skuju koki       Lapu koki un krūmi       Augļu koku stādi Skatīt vairāk      Bonsai koki       Dārza apmales       Dekoratīvie akmeņi       Mizu mulča       Kastes un kastītes       Putnu būri, barotavas       Pinumi       Dārza mēbeles       Mēslojums       Garšaugi       Sēnes          Sēņu micēlijs    Auto preces    Pārtika
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30164
Meklēšanas rezultātos parādīts : 677543


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Visi banneri