Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons

Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons

Cēsu iela 20/1, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67274201
(+371) 67540669
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kopš 1999.gada, nodibinot uzņēmumu „Projekcija”, nodarbojamies ar individuālu mēbeļu ražošanu, projektēšanu un dizainu. Mēs attīstījāmies un augām, tādēļ 2006.gadā paplašinājāmies un kļuvām par „Projekcijas dizainu”.

Mēs - „Projekcijas dizains” - esam individuālu un nestandarta iekārtu ražotāji un projektētāji, kuri turpina specializēties individuālu un netradicionālu mēbeļu ražošanā, projektēšanā un dizainā, lielu uzmanību pievēršot kvalitātei un klientam. Mēs cienām savu pasūtītāju, tai skaitā arhitektu un dizaineru, idejas un vēlmes, saglabājot precīzas domas atspoguļojumu sarežģītos mēbeļu pasūtījumos. Mūsu pieeja dizainam ir individuāla un personiska – radām to, kas klientiem un pašiem patīk. Strādājam ar katru pasūtītāju personīgi, lai palīdzētu radīt individuālu, klientam raksturīgu un neatkārtojamu interjera un mēbeļu kopumu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecība Mēbeles un interjers Interjera dizains, projektēšana Dizaineru un interjeristu pakalpojumi Mēbeļu projektēšana Mēbeles    Guļamistabas mēbeles Skatīt vairāk      Gultas Skatīt vairāk      Matrači       Kumodes       Naktsskapīši    Virtuves mēbeles Skatīt vairāk   Viesistabas mēbeles Skatīt vairāk   Vannas istabas mēbeles Skatīt vairāk   Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma    Kabineti Skatīt vairāk      Grāmatu plaukti Skatīt vairāk      Rakstāmgaldi    Biroja mēbeles Skatīt vairāk      Biroja krēsli    Bāra letes Skatīt vairāk   Mēbeles bērnudārziem    Bērnu mēbeles    Iebūvētās mēbeles Skatīt vairāk   Bīdāmās sistēmas       Bīdāmās durvis    Skapji Skatīt vairāk      Iebūvētie skapji Skatīt vairāk   Galda virsmas Skatīt vairāk      Lamināta plastikāta galda virsmas Apgaismes ķermeņi    Lampas Skatīt vairāk   Prožektori, lukturi Kāpnes, trepes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 43538
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1432139


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Visi banneri