Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Krauklīši, viesu nams

Krauklīši, viesu nams

Krauklīši, Tīnūžu pagasts, Ogres novads, Latvija
(+371) 26003322
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Piedāvājam jauku un patīkamu atpūtu 20 km no Rīgas – vieta Tīnūži. No veikala Krustceles 1 km līdz Tūrkalnes pagriezienam , nogriežamies uz Tūrkalnes ceļa un tad pēc 2 km un pagrieziens pa labi un labajā pusē redzam koka sētu, dīķi un viesu namu Krauklīši, kas veiksmīgi ir iesācis darbu šogad un kur vienmēr tiks aicināti klusuma un miera meklētājus, ģimenes svētku svinētājus, pirts cienītājus un jautras kompānijas. Krauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā, kurš tika taisīts pāris gadus atpakaļ un ir ar zivīm bagāts. Ir pieejama arī ugunskura un telts vietas. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, lāzeru gaismas, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa gan dejām, gan arī banketu un citu saviesīgu pasākumu svinēšanai līdz 50 cilvēkiem. Ja ir vēlme var vienkārši pasēdēt pie kamīna un izjust ūdens pīpes dūmu priekus. Protams, neaizmirsīsim pašu pirti, kas ir iekārtota tā, lai varētu izmantot gan dīķa atvēsinošo ūdeni, gan arī ledaino pazemes dzīļu ūdeni no ūdens baļļas. 2. stāvā piedāvājam guļvietas 30 personām, kā arī dušas un tualetes. Vēlā vakarā vai agrā rīta patīkami var pavērties pa logu vai iziet uz balkona un pavērot apkārtējo vidi. Un neaizmirsīsim, ka ir iespēja atstāt mūsu pienākumos galda klāšanu, kas pasākumos nebūt nav vismazākais notikums. Gaidīsim Jūs ciemos !! P.S. Pirms braucat skatīties lūdzam sazināties pa kontaktālruni.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairāk   Telšu vietas Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   SPA hidromasāžas baseini Skatīt vairākMakšķerēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 126610
Meklēšanas rezultātos parādīts : 985622


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Visi banneri