Jaunsvelmes, viesu māja

Apraksts
Būsiet mīļi gaidīti pie mums. Jūsu ērtībām un labsajūtai piedāvājam zāli 80 personām pirtiņu kā arī naktsmājas. Saklāsim svētku galdu, uzrīkosim sporta svētku, seminārus,kā arī varam Jūsu ērtībām piedāvāt busiņu. Mēs esam 50km no Rīgas. Klusā skaistā vietā. 40 gultasvietas, telšu vietas, futbolgolfs. Iespējas rīkot bērnu vasaras nometnes 30 bērniem, 4 pasniedzēji, ēdināšana. Nometnes nosaukums Norises vieta NOMETNES VEIDS (dienas/ diennakts)U.C. PAPILDUS INFORMĀCIJA (sporta, valodas, piedzīvojumu u.t.t.) Datumi Bērnu vecums Maksa „Zaļās pēdas” Viesu nams „Jaunsvelmes”, Ķeguma nov., Latvija ( 50km no Rīgas) . Diennakts nometne (6 dienas) bērniem, kuriem būs iespēja iesaistīties piedzīvojumā un pētīt dabu un attīstīt talantus radošajās darbnīcās. Nometnē uzņem bērnus ar dažādām latviešu,krievu,angļu valodas zināšanām. Organizatoriem ir 2 gadu nometņu organizēšanas pieredze. Par bērniem nometnē rūpēsies pedagogi ar augstāko pedagoģisko izglītību latviešu,krievu un angļu valodas zināšanām. Labiekārtotās viesu nama telpās varam izmitināt 30 bērnus. 03.-09.07.2011. 10.-16.07.2011. 17.-23.07.2011. 24.-30.07.2011. Varam piedāvāt arī datumus augustā. 9-12 gadi Tiks precizēta. Nometnes vadītāja Vivita Apliecības Nr 050-00001
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 82907
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1510082
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
    Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
    Zivtiņi, viesu nams
    Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
    Granīts O, SIA
    Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
    Kameja, aizkaru salons
    Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
    Latrex laivas
    Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
    Gintus, SIA, mērniecība
    Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
    SPĪĶERU KONCERTZĀLE
    SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma