Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Photorent, IK

Photorent, IK

Brīvības iela 137 - 203, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 27073442
(+371) 27099664
Juridiskais nosaukums : Photorent IK
Reģistrācijas numurs : 40002175284
Juridiskā adrese : Photorent IK
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Fotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides. Nekautrējaties zvanīt vai rakstīt - konsultēšu un atradīsim Jums piemērotāko fototehniku. Nomas klāsts tiek regulāri papildināts, tāpēc skatieties visu piedāvājumu mājaslapā.

Auksts laiks - siltas cenas!

Draugi, ziema ir klāt! Tas ir brīnišķīgs laiks, lai uztaisītu pasakainu fotosesiju: maģiski-sniegainu uz ielas vai mājīgu un siltu studijā!

Photorent.lv dāvina Jums neticamu dāvanu - 20% atlaidi VISU preču nomai uz VISIEM ziemas mēnešiem!

Ziemas akcija stājas spēkā 2016. gada 1. decembrī un ilgs turpināsies 2017.gada 28.februārim!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFototehnikas noma    Plaša fototehnikas izvēle (Fototehnikas noma)    Izdevīga ilgtermiņa noma (Fototehnikas noma)       Spoguļkameras       Objektīvi       Zibspuldzes       Statīvi       Foto aksesuāri       Portatīvie fotoprinteri       Stabilizatori          Steadicams (Stabilizatori) Foto un filmēšanas aparatūra, piederumi    Canon (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Nikon (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Sigma (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Olympus (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Sony (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Samyang (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   GoPro (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Instax (Fototehnikas noma) Skatīt vairākAudio un videotehnika
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20731
Meklēšanas rezultātos parādīts : 83856


Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Visi banneri