Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Invite, ielūgumi

Invite, ielūgumi

Rīga, Latvija
(+371) 26162047 - Agnese
(+371) 29396121 - Inese
Pirmdiena09:00 - 18:00
Otrdiena09:00 - 18:00
Trešdiena09:00 - 18:00
Ceturdiena09:00 - 18:00
Piektdiena09:00 - 18:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : SIA INVITE
Reģistrācijas numurs : 40103330665
Juridiskā adrese : Enkuru iela 3, Zvejniekciems, Saulkrastu pag., Saulkrastu nov., LV-2161
 
VissPiedāvājumiGalerija
Apraksts

Sadarbībā ar saviem klientiem SIA „Invite” ir radījis simtiem dažādus darbus, kas saistīti ar kāzām, jubilejām un citiem svarīgiem pasākumiem. Vairums no tiem ir aplūkojami galerijā. Cenas un detalizētāka informācija norādītas mūsu mājas lapā: www.invite.lv zem katra attēla.
Kāzu ielūgumi, galda kartes un citi papīra izstrādājumi zvanot pa tālr.: 26162047 vai rakstot e-pastu uz agnese@invite.lv.
Savukārt par šuvumiem interesēties pa tel. 29396121, e-mail: inese.arne@invite.lv.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIelūgumi kāzām (Kāzu ielūgumi)no 2 € Skatīt vairākDāvaniņas viesiem (Galda kartes, galda karšu izgatavošana )no 0.4 € Skatīt vairākPersonalizētas šampanieša pudeles (Kāzu pudeles un glāzes)no 1.15 € Skatīt vairākKājas mežģīnes līgaviņām (Līgavas dekoratīvā zeķes gumija)no 12 € Skatīt vairākKāzu gredzenu spilventiņi (Kāzu gredzenu spilventiņi)25 € Skatīt vairākAubes un priekšauti mičošanai (Aubītes un priekšauti)50 € Skatīt vairākZiemassvētku kartiņas (Ziemassvētku apsveikumi)no 0.5 € Skatīt vairāk

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30658
Meklēšanas rezultātos parādīts : 82039


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Visi banneri