Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ireneta, kāzu salons

Ireneta, kāzu salons

Skolotāju iela 5, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 26007050
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Vai arī Tev tuvojas skaistākā no dienām, par kuru esi sapņojusi visu mūžu? Diena, kurā Tu būsi pati skaistākā, pati laimīgākā! Ļauj mums Tev kaut nedaudz palīdzēt. Parādi vai pastāsti par savu tērpu, un mēs darīsim visu, lai palīdzētu šim no bērnības lolotajam sapnim piepildīties. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr būs pieejami vairāk kā 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai. Pieejami izmēri sākot no 34 un beidzot ar 54.

Ja kleitas modeli nevarēsiet atrast uz vietas, piedāvājam to izvēlēties slavenāko itāļu dizaineru katalogos. Kleita, Jūsu izvēlētajā izmērā un krāsā, tiks piegādāta 3 nedēļu laikā.

Piedāvājam arī: * vīriešu uzvalkus, kreklus, šlipses; * meiteņu svētku apģērbus (iespējama arī noma); * kāzu aksesuārus, bižutēriju; * kažokus, bolero, apmetņus; * florista pakalpojumus; * mašīnu rotājumus; * kāzu glāzes, dvieļus, atribūtiku; * kāzu auto nomu; * visu veidu un izmēru vakarkleitas.

Gaidīsim jūs ciemos darbadienās no 10 – 19. Svētdienās iepriekš piesakoties.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKāzu saloni Apģērbi Vakartērpi    Smokingi    Vakartērpu noma    Vestes    Virskrekli Kāzu aksesuāri    Kaklasaites    Kāzu cimdi    Mākslīgie ziediņi    Plīvuri    Bižutērija Kāzu kleitas, līgavu tērpi    Kāzu kleitu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 110116
Meklēšanas rezultātos parādīts : 772578


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Visi banneri