220.lv, veikals

  • TC Akropole Rīga, Latgales iela 257, Rīga, Latvija, LV-1019
  • Instagram
  • (+371) 25220220 - Klientu apkalpošanas centrs
  • palidziba@220.lv
  • ieteikumi@220.lv
  • 220.lv
  • Facebook
  • Youtube
  • Pirmdiena10:00 - 22:00
    Otrdiena10:00 - 22:00
    Trešdiena10:00 - 22:00
    10:00 - 22:00
    Piektdiena10:00 - 22:00
    Sestdiena10:00 - 22:00
    Svētdiena10:00 - 22:00
  • Juridiskais nosaukums : Pigu Latvia, SIA
    Reģistrācijas numurs : 43603025092
    Juridiskā adrese : Latgales iela 257, Rīga, LV-1019
Apraksts

Uzņēmuma apraksts: 220.lv ir Nr. 1 interneta veikals Latvijā. 220.lv preču sortimentā atrodama gan sadzīves tehnika, datortehnika, TV, mobilie telefoni, foto un video tehnika. Tāpat iespējams atrast dažādas preces skaistumkopšanai – kosmētiku, smaržas un tehniku skaistumam. Var iegādāties visu nepieciešamo mājai un remontam, dārzam un saviem mājas mīluļiem, tūrismam, atpūtai, sportam, kā arī preces bērniem un rotaļlietas. 220.lv atradīsiet visdažādāko preču klāstu par labām cenām! Iegriežoties interneta veikalā 220.lv, Jums ir iespēja ne tikai pasūtīt preces, bet arī, tās aptaustīt un apskatīt, jo 220.lv ir arī vairāki veikali, kas atrodas Rīgā, Daugavpilī un Liepājā. Iegādājoties preces interneta veikalā 220.lv, Jūs varēsiet tās saņemt jau pāris dienu laikā jebkurā vietā Latvijā. Ja radušies jautājumi vai neskaidrības par preci, droši zvaniet uz tālruni 25220220. 

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60772
Meklēšnas rezultātos parādīts : 917782
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma