Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skultes muiža, viesu nams

Skultes muiža, viesu nams

Gailīši, Skultes pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4025
(+371) 26160060
(+371) 20215744
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Senā Skultesmuižas pārvaldnieku māja ir viena no bijušās Skultesmuižas baroka ansambļa ēkām. Tā atradās simetriski, viegli ieslīgi pretī Skultesmuižas kungu mājas (1739.) iekšējam pagalmam. Agrākais Skultesmuižas ansamblis sastāvēja no klēts, staļļa, graudu klēts, ratnīcas, kalpu, saimes un pārvaldnieka ēkām. Muižas kungu māja nopostīta 1910. gadā. Padomju laikos pārvaldnieka mājā bija ierīkota pienotava, bet citās ēkās mehāniskās darbnīcas un zāģētava. 2004. gadā Skultesmuižas pārvaldnieku māja ar Eiropas Savienības un Latvijas valsts līdzfinansējumu tika renovēta un tajā ir ierīkots senlaicīgs viesu nams ar modernām ērtībām. Skultes muižas teritorijā ir 7ha liels 100gadīgu koku parks ar liepu, ošu un ozolu koku alejām, kas iekļauj mazu kanāliņu ar romantisku tiltiņu. Parks ir brīnišķīga vieta pastaigām un dabas izzināšanai. Viesu nams – ideāla vieta kolektīvu pasākumu rīkošanai: liela viesību zāle, pirts ar mitrumu regulējošu sistēmu, baseins, kamīnzāle, liela terase, komfortablas divvietīgas istabiņas (16 gultas). Atpūtniekiem tiek piedāvātas izjādes, transporta pakalpojumi no/uz Rīgu un citur. Ēdināšana - pēc iepriekšējas vienošanās. Būsiet laipni gaidīti!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri35 € Skatīt vairāk      Lukss (2-vietīgi numuri)50 € Skatīt vairāk      Jaunlaulāto numuri60 € Skatīt vairākPirtis150 - 300 € Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām100 - 300 € Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem100 - 300 € Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākVieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 98464
Meklēšanas rezultātos parādīts : 889249


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Visi banneri