Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Silta-maja.lv

Silta-maja.lv

Balasta dambis 1, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 26331441
(+371) 67615165
(+371) 67615165
Juridiskais nosaukums : MARE VERPETE, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003963966
Juridiskā adrese : Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

„silta-maja.lv” ir apkures sistēmu montāžas uzņēmums ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.

Piedāvājam saviem klientiem pazīstamus siltumsūkņu, kondicionētāju zīmolus, kā arī solaro sistēmu zīmolus MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, TOSHIBA, DAIKIN, FUJI, FUJITSU, GREE, MIDEA, sniedzot pilna cikla servisu uzstādītajai tehnikai VISĀ Latvijā un nodrošinot iekārtām 2–7 gadu garantiju, tāpat arī pēcgarantijas servisu.

Pārstāvam gaiss-gaiss un gaiss-ūdens siltumsūkņu sektorus, kā arī kondicionētājus un industriālās sildīšanas un dzesēšanas iekārtas, ko piedāvā ražotāji.

Piedāvājumā augstākās kvalitātes japāņu ražotāju iekārtas apkurei, kondicionēšanai, kā arī sadzīves ūdens uzsildīšanai.

Labprāt veiksim arī pie mums neiegādātu siltumsūkņu vai kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē. Darbojamies visā Latvijā!

Lai nebojātu cilvēkiem priekšstatu par gaisa siltumsūkni kā apkures risinājumu, mēs piedāvājam TIKAI Skandināvijas un Baltijas valstu klimatam piemērotus augstākminēto ražotāju modeļus, kas rūpnieciski ir tam paredzēti gan ar savu programmnodrošinājumu, gan ar ievērojami labāku attiecību: patērētā elektroenerģija pret saražoto siltumu (COP), kā arī iekārtas augstu siltuma ražību pie ļoti zemām āra gaisa temperatūrām.

Pārstāvēto iekārtu un ražotāju galvenās iezīmes:

  • augstākie lietderības koeficienti (COP)
  • augstākā energoefektivitātes klase A+++
  • augstākie aukstumražības koeficienti (EER)
  • jonizē un attīra gaisu
  • ekoloģiski tīra apkures iekārta
  • nodrošina vienmērīgu gaisa izkliedi
  • 2–7 gadu garantija mūsu pārdotajām un uzmontētajām iekārtām
  • PIEMĒROTA ZIEMEĻVALSTU UN BALTIJAS VALSTU KLIMATISKAJIEM APSTĀKĻIEM.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumsūkņi    DAIKAN (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   MIDEA (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Fujitsu (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   ALPIC AIR (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Hisense (Gaiss-gaiss siltumsūkņi) Skatīt vairāk   DAIKAN (Gaiss-ūdens siltumsūkņi) Skatīt vairāk   NIBE (Gaiss-ūdens siltumsūkņi) Skatīt vairāk   NIBE (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Mitsubishi Electric (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Gaisa siltumsūkņu montāža un apkalpošana Gaisa kondicionēšanas sistēmas un iekārtas Skatīt vairāk   Gaisa kondicionieri    Gaisa kondicionieru montāža, apkalpošana un serviss Skatīt vairākSolārās sistēmas, saules enerģija Skatīt vairāk   Saules paneļi ELECTROLUX (Mobīlie kondicionieri) Skatīt vairākThermia Diplomat Optimum G3 (Zemes siltumsūkņi) Skatīt vairāk   Saules kolektori Skatīt vairākPlakanie saules kolektori Skatīt vairākVakuuma saules kolektori Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36452
Meklēšanas rezultātos parādīts : 196532


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Visi banneri