Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tukuma muzejs

Tukuma muzejs

Harmonijas iela 7, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 63182392
(+371) 27843190
(+371) 63182393
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Tukuma muzeja sastāvā ietilpst Tukuma Mākslas muzejsDurbes pilsMākslas galerija "Durvis"Tukuma Pilsētas vēstures muzejs "Pils tornis"Tukuma Audēju darbnīcaPastariņa muzejs un arī Džūkstes Pasaku muzejs.

Tukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem, pedagoģiskās programmas, profesionālās pilnveides un tālākizglītības kursus.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas muzejs Tukumā (Muzeji)    Izstādes, Ekspozīcijas       Vēstures izstādes (Izstādes, Ekspozīcijas)       Mākslas izstādes (Izstādes, Ekspozīcijas)       Etnogrāfijas izstādes (Izstādes, Ekspozīcijas)       Izstādes, izstāžu rīkošana       Muzeja ekspozīcijas    Izstāžu zāles Muzeja pedagoģiskās programmas    Radošās darbnīcas    Izglītojošas programmas (Izglītības programmas)    Tālākizglītības kursi (Tālākizglītība) Telpu noma    Telpas konferencēm un semināriem    Kāzu svinības, kāzas Ekskursijas    Ekskursijas skolēniem    Pasākumu programmas       Pasākumu organizēšana Suvenīri Koncerti Lauku tūrisms Lietišķās mākslas meistaru darinājumi (Lietišķā māksla) Muižas Pilis Parki Maizes cepšana Pasaku muzejs Džūkstē (Muzeji) Audēju darbnīca Tukumā (Radošās darbnīcas) Muzejs bērniem (Muzeji) Leonīds Āriņš (Mākslinieki) Ernests Birznieks - Upītis (Mākslinieki)
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22477
Meklēšanas rezultātos parādīts : 533567


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Visi banneri