Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mākslas galerija

Mākslas galerija "Durvis"

Brīvības laukums 21, Tukums, Tukuma novads, Latvija
(+371) 63124312
(+371) 28391437
(+371) 63182393
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Darba laiks: Pirmdien 9.00 - 15.00 Otrdien 9.00 - 17.00 Trešdien 9.00 - 17.00 Ceturtdien 9.00 - 17.00 Piektdien 9.00 - 17.00 Sestdien 9.00 - 15.00 Svētdien slēgts Mākslas galerija Durvis ir viena no septiņām Tukuma muzeja struktūrvienībām. Galerija ir mākslas telpa, kas radīta mūsdienu mākslinieku radošām izpausmēm. Tā atrodas 18. gadsimta ēkā, un tās interjeru veido savdabīgs vēstures uzslāņojumu un mūsdienu mākslas darbu kopums. Galerija "Durvis" pastāv kopš 1988. gada. Sākotnēji tas bija Tukuma mākslinieku grupas salons, kas laika gaitā kļuvis par neatņemamu Tukuma vecpilsētas sastāvdaļu. Galerija specializējas izstāžu veidošanā un mākslas darbu pārdošanā, kā arī konsultē apmeklētājus mākslas darbu iegādē. Galerijas mērķis ir padarīt mūsdienu mākslas darbus pieejamus iespējami plašākai sabiedrības daļai. Tā popularizē ne tikai izcilu Latvijas mākslinieku un lietišķās mākslas meistaru radošos atradumus, bet arī jauno autoru sasniegumus. Galerijas "Durvis" vadītāja: Mārīte Kleinberga
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzstāžu zāles Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 13369
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28639


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Visi banneri