Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana

Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana

Viestura prospekts 2 - 22, Rīga, Latvija
(+371) 29239595
+371 29641148 - dizainers Juris
(+371) 65124452
(+371) 67382371
www.muzle.lv - Attīstošas rotaļlietas
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Meistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem. Produkts ir sertificēts atbilstoši ES preču kvalitātes un drošības prasībām. Mūsu produktus var iegādāties mazumtirdzniecībā veikalos: Valters un Rapa, Globuss, Tīne, Ezerciems, Randoms, Hobbyset, Koka Varde, suvenīru veikalos lielākajās Latvijas pilsētās, kā arī vairumtirdzniecībā, zvanot pa tālruni: 29239595. Uzņēmums nodarbojas arī ar individuālu pasūtījumu veikšanu. Meistars A” 3D modeļi ir gatavoti no ekoloģiski tīra materiāla - bērza saplākšņa, tam ir patīkami pieskarties un tas smaržo. Salikšanas process prasa radošu pieeju un konstruktīvu domāšanu, rezultātā no neizteiksmīgas detaļu kaudzītes top skaista trīsdimensiju figūra. Tā ir jauka iespēja izveidot pašam savu sapņu objektu (gan samazinātā formātā), piemēram, burinieku, motociklu, lidmašīnu, vai gluži otrādi- milzīgu sienāzi, tauriņu, kas vizuāli ir visai līdzīgi īstajiem. Paša veidota modeļu kolekcija, ko ik pa laikam var papildināt ar jauniem modeļiem, priecēs acis gan bērnistabā, gan lieliski papildinās mājas interjeru. Mūsu modeļi ir domāti gan bērniem - tas ir konstruktors, kas rosina iztēli, trīsdimensiju uztveri, sekmē pirkstu attīstību, māca būt uzmanīgam, pacietīgam un gandarī ar brīnišķīgu rezultātu - top kaut kas jauns, paša rokām darināts,gan pieaugušajiem - tā ir jauka dāvana - suvenīrs kādam, ko vēlaties iepriecināt, vai atstāt kā piemiņu par kādu laiku, vietu vai notikumu. Gandarīs arī pats radīšanas process. Ieprieciniet un pārsteidziet savus mīļos ar jauku dāvanu!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSuvenīri Skatīt vairākKoka rotaļlietas Skatīt vairākPuzles 3D koka puzles Skatīt vairākSaliekami koka modeļi Skatīt vairākPrezentreklāma Dāvanas Lāzergravēšana, lāzergravēšanas pakalpojumi Preces bērniem Gravēšana kokā Lāzergriešana Kokapstrādes pakalpojumi Koka izstrādājumi Bērnu attīstošās rotaļlietas, spēles
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 114613
Meklēšanas rezultātos parādīts : 415714


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Visi banneri