Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rimal, Jelgavas centra veterinārā klīnika

Rimal, Jelgavas centra veterinārā klīnika

Driksas iela 1, (blakus Laimdotai), Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63024755
(+371) 63024755
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViss mājdzīvniekiemVeterinārās klīnikas, servissVeterinārārsti, veterinārfeldšeriVeterināra konsultācijasDzīvnieku veterinārie izmeklējumi, slimību diagnostika, analīzesUroloģijaVeterinārās aptiekas   Mikročipi mājdzīvniekiem   Žetoni mājdzīvniekiem   Profesionālā dzīvnieku barība   Veterinārie medikamenti dzīvniekiem   Ārstnieciskā dzīvnieku barībaVeterināro medikamentu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecībaKosmētiskās operācijasVeterinārās manipulācijasVeterinārās procedūrasVeterināro dokumentu izsniegšana, noformēšanaDzīvnieku morga pakalpojumiDzīvnieku eitanāzijaVeterināra mājas vizītesVeterinārā terapijaDzīvnieku vakcinācija   Kompleksā vakcīna kaķiem   Kompleksā vakcīna suņiem   Vakcinācija kucēniem, kaķēniem   Vakcīna pret dermatomikozēm (kailo ēdi)   Vakcīna pret trakumsērgu   Trušu vakcinācija, vakcīna trušiem   Kompleksā vakcīna seskiemInhalācijas narkozeZobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiemZobu slimību ārstēšanaLaboratoriskās analīzes   Veterinārās asins analīzes   Veterinārās urīna analīzesVeterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas   Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija   Ķeizargrieziens   Ķeizargrieziens kaķenei   Ķeizargrieziens kuceiTraumatiskā ķirurģija dzīvniekiem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36455
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1332545
Skatīt arī katalogā : Viss mājdzīvniekiem


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Visi banneri