Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skursteņmeistars, SIA

Skursteņmeistars, SIA

Stūnīši, Olaines pagasts, Olaines novads, Latvija
(+371) 67607777
(+371) 29232522
(+371) 67607708
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Latvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus:

 

  • Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu,
  • Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā,
  • Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu,
  • Keramikas saliekamo dūmvadu moduļu tirdzniecību un montāžu,
  • Nerūsējošā tērauda dūmvadu tirdzniecību un uzstādīšanu,
  • Dūmvadu, Apkures ierīču un ventilācijas kanālu apsekošanu, sastādot atbilstības aktus, to izmantošanai gāzes apkures ierīcēm, kamīniem, malkas katliem
  • Slēdzam līgumus par dūmvadu un ventilācijas kanālu tīrīšanu ar ēku apsaimniekotājiem, namu pārvaldēm, kooperatīviem, DzĪK un namsaimniekiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSkursteņslauķu pakalpojumi un inventārs    Dūmvadu tīrīšana    Ventilācijas sistēmu, gaisa un dūmvadu tīrīšana    Skursteņu remonts Skatīt vairāk   Skursteņu tīrīšana    Skursteņu apsekošana    Krāsns, apkures ierīču tīrīšana    Kamīnu pieslēgšanas atļauju sastādīšana    Nerūsējošā tērauda skursteņa uzstādīšana, montāža    Mehānisko ventilācijas sistēmu tīrīšana Skursteņi, dūmvadi    Dūmvadu izgatavošana, projektēšana, montāža       Keramiskie dūmvadi Skatīt vairāk      Metāla dūmvadi Skatīt vairāk      Ķieģeļu skursteņi Skatīt vairākVentilācijas sistēmas un iekārtas    Ventilācijas iekārtu apkalpošana un serviss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36586
Meklēšanas rezultātos parādīts : 244923


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Visi banneri