Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
AGUZ, SIA

AGUZ, SIA

Mārupītes gatve 9a, Mārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2167
(+371) 23777170
Juridiskais nosaukums : AGUZ, SIA
Reģistrācijas numurs : 50203130801
Juridiskā adrese : Mārupītes gatve 9A, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mēs - AGUZ – pavisam neliels uzņēmums Latvijā radīts ar vienu mērķi – iemācīt latviešiem arvien vairāk un vairāk mīlestības uz riekstiem. Savus produktus piedāvājam Jums ar pārliecību – tie ir gatavoti no vislabākajiem riekstiem, līdz ar to - vislabākie:) Mūsu produkti ir 100% veselīgi, jo gatavoti ar īpašu tehnoloģiju bez piedevām un konservantiem, bez sāls un cukura. Viss domājot par Jūsu veselību :) Par savu produktu tos atzinuši arī vegāni un veģetārieši, labprāt kā gardumu bauda bērni...Mums svarīgs ikkatrs klients, un katrs ar veselīgu skatu uz dzīvi var būt mūsu klients :)

Runāt par mums nozīmē runāt par riekstiem....
Neskaitāmi klīniskie pētījumi liecina, ka rieksti ir labs B un E grupas vitamīnu avots, tie satur olbaltumvielas, aminoskābes un šķiedrvielas. Bet pats galvenais - rieksti ir lielisks Omega 3 taukskābju avots, kas efektīvi samazina iekaisuma procesus organismā, ir lielisks avots ikdienas enerģijai un dzīvespriekam, uzlabo smadzeņu darbību, stimulē imūnsistēmu un uzlabo asinsriti. Riekstu sastāvā esošās bioloģiski aktīvās vielas tiek saistītas ar dažādiem veselības uzlabojumiem. Pētījumi rāda, ka cilvēkiem, kuri uzturā lieto riekstus, ir samazināts sirds slimību risks. Turklāt rieksti nepalielina ķermeņa svaru vai vidukļa apkārtmēru. Riekstiem ir pa spēkam ilgstoši saglabāt savas vērtīgās īpašības, kas jo svarīgi ir ziemas un pavasara avitaminozes laikā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas produktu ražošana Skatīt vairāk   Mandeļu sviests Skatīt vairāk   Zemesriekstu sviests Skatīt vairāk   Indijas riekstu sviests Skatīt vairāk   Lazdu riekstu sviests Skatīt vairāk   Riekstu sviests – krēms Skatīt vairākDāvanas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 15658
Meklēšanas rezultātos parādīts : 38089


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Visi banneri