KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana

Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana

Viestura prospekts 2 - 22, Rīga, Latvija
(+371) 29239595
+371 29641148 - dizainers Juris
(+371) 65124452
(+371) 67382371
www.muzle.lv - Attīstošas rotaļlietas
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Meistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem. Produkts ir sertificēts atbilstoši ES preču kvalitātes un drošības prasībām. Mūsu produktus var iegādāties mazumtirdzniecībā veikalos: Valters un Rapa, Globuss, Tīne, Ezerciems, Randoms, Hobbyset, Koka Varde, suvenīru veikalos lielākajās Latvijas pilsētās, kā arī vairumtirdzniecībā, zvanot pa tālruni: 29239595. Uzņēmums nodarbojas arī ar individuālu pasūtījumu veikšanu. Meistars A” 3D modeļi ir gatavoti no ekoloģiski tīra materiāla - bērza saplākšņa, tam ir patīkami pieskarties un tas smaržo. Salikšanas process prasa radošu pieeju un konstruktīvu domāšanu, rezultātā no neizteiksmīgas detaļu kaudzītes top skaista trīsdimensiju figūra. Tā ir jauka iespēja izveidot pašam savu sapņu objektu (gan samazinātā formātā), piemēram, burinieku, motociklu, lidmašīnu, vai gluži otrādi- milzīgu sienāzi, tauriņu, kas vizuāli ir visai līdzīgi īstajiem. Paša veidota modeļu kolekcija, ko ik pa laikam var papildināt ar jauniem modeļiem, priecēs acis gan bērnistabā, gan lieliski papildinās mājas interjeru. Mūsu modeļi ir domāti gan bērniem - tas ir konstruktors, kas rosina iztēli, trīsdimensiju uztveri, sekmē pirkstu attīstību, māca būt uzmanīgam, pacietīgam un gandarī ar brīnišķīgu rezultātu - top kaut kas jauns, paša rokām darināts,gan pieaugušajiem - tā ir jauka dāvana - suvenīrs kādam, ko vēlaties iepriecināt, vai atstāt kā piemiņu par kādu laiku, vietu vai notikumu. Gandarīs arī pats radīšanas process. Ieprieciniet un pārsteidziet savus mīļos ar jauku dāvanu!
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSouvenirhandel mehr DetailsKoka rotaļlietas mehr DetailsPuzzle 3D koka puzles mehr DetailsHolzmodelle mehr DetailsPrezentreklāma Geschenke Laser-Gravur Waren für die Kinder Gravēšana kokā Lāzergriešana Holzbearbeitung Holzwaren Bērnu attīstošās rotaļlietas, spēles
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 114623
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 415714


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Debesu bļoda, Gasthaus
Debesu bļoda, GasthausDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Bruņinieku muiža, Gasthaus
Bruņinieku muiža, GasthausViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Mārcienas muiža, SPA hotel
Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Nordmen, einkaufen
Nordmen, einkaufenEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Turies!, Organisation der Veranstaltungen
Turies!, Organisation der VeranstaltungenMobile Attraktionen für Ihr Event – Hochseilgarten, Kletterparcours, Kicker im Großformat. Wir haben auch mobile Bühnen und andere Konstruktionen angeboten. Veranstaltungsformat: öffentliche und Firmenveranstaltungen, Ausstellungen, Werbeveranstaltungen.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Visi banneri