Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri

RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri

Straupes iela 3, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67310975
(+371) 29159425
(+371) 67842245
(+371) 67842245
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti


Ar jaunākajiem „Panasonic” gaisa siltumsūkņu un kondicionieru modeļiem izstādē „MĀJA I 2017” iepazīstinās uzņēmums SIA „RIKON AC”. Izstādē „ MĀJA I 2017” varēs iepazīties ar SIA „RIKON AC” – „Panasonic” siltumsūkņu un gaisa kondicionieru oficiālo izplatītāju Latvijā un Lietuvā un autorizētā servisa centra Latvijā un Lietuvā – produkciju. Nepalaid garām – 2016./2017. gada „Panasonic NORDIC” gaiss-gaiss siltumsūkņu modeļiem firma nodrošina unikālu 7 gadu garantiju!

turpināt lasīt ...

Panasonic gaiss-ūdens siltumsūkņu praktiskā ekspluatācija

10.10.2012
Andrejs Sipkevičs
Žurnāls Pārvaldnieks+būvēt

Pirms gada publicētais raksts «Gaisa siltumsūknis – optimāla apkures sistēma» (žurnālā «būvēt» #04 (109) 2011) bija veltīts efektīvas apkures sistēmas izvēlei. 

Tika atzīmēts, ka pēdējā laikā Latvijā, tāpat kā visā pasaulē, strauji aug kurināmā cenas. Tas savukārt nozīmē būtisku apkures izdevumu pieaugumu. Tādēļ aizvien vairāk cilvēku izvēlas savās mājās esošās apkures sistēmas nomainīt uz jaunākām, ekonomiskākām. Optimālu apkures sistēmu izvēle ir būtiska arī tiem, kas vēl tikai būvē savas mājas.

 

turpināt lasīt ...

Katrai cibiņai savs vāciņš

20.01.2011
Praktiskais Latvietis

Sākoties bargākām ziemāmun siftumenerģijai kļūstot dārgākai, arvien aktuālākas kļūst tās ekonomijas iespējas, tostarp izvēlēties lētāku apkures veidu. Pašlaik pieprasījumā dominē siltumsūkņi, it īpaši sistēma gaiss — gaiss. Ar R410A freonu aprīkotās iekārtas ir videi draudzīgas,  jo neapdraud tramīgo ozona slāni.

turpināt lasīt ...

Apkures sistēmas ar gaisa siltumsūkņiem

27.11.2010
Andris Ozoliņš
Praktiskais Latvietis
Viss mājai

„Savas mājas (100 m2) apkurei izmantoju malkas katlu ar radiatoriem, kas fiziski man ir jau smagi. Arī regulāra krāsns tīrīšana ir apgrūtinoša. Tāpēc meklēju citu iespēju. Gāze nav pieejama, šķidrās degvielas apkure - dārga, zemes siltumsūknis - vēl dārgāks, un nav platības, kur to ierīkot.

 

Mans dēls dzīvo Norvēģijā nelielā mājā, kuru apsilda ar "Panasonic" gaisa siltumsūkni, ļoti apmierināts. Krāsni gandrīz nelieto. Saka, ka tā pie viņiem ir masveida parādī¬ba - pie katras otrās mājas ir siltumsūknis. Vai pie mums tos arī var izmantot, cik tas izmaksā un vai ir praktiski?" jautā Elita Tukumā.

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Visi banneri