Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gamma-Serviss, SIA

Gamma-Serviss, SIA

Čiekurkalna 5. šķērslīnija, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 29121752
Juridiskais nosaukums : Gamma-Serviss, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103293176
Juridiskā adrese : Rīga, Maltas iela 29-89, LV-1057
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pulverkrāsošana sniedz pretkorozijas un prettrieciena veidošanos, kas darbojas temperatūras diapazonā no -60 līdz + 150C un nodrošina ar drošu elektrisko izolāciju. Tehnoloģiju iegūšana ar augstas kvalitātes dekoratīvas un aizsardzības pārklājumiem ar īpašībām, ko nevar sasniegt ar parastajām šķidrajām krāsām. Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes. Pateicoties tā izcilajām īpašībām, pulvera pārklājums ir augstākās kvalitātes aizvietotājs tradicionālajiem pārklājumiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrāde Skatīt vairāk   Metāla virsmu tīrīšana un krāsošana Skatīt vairāk      Vecu krāsu, rūsas noņemšana ar smilšu strūklu       Metāla virsmu tīrīšana ar skrošu strūklu    Metāla detaļu krāsošana Skatīt vairāk      Alumīnija krāsošana Skatīt vairāk   Metāla pretkorozijas apstrāde       Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība Skatīt vairāk   Cinkošana ar pulvercinku Rīgā (Pulverkrāsošana)    Pulverkrāsas Skatīt vairāk   moto-velo krāsošana (Pulverkrāsas) Skatīt vairāk   Disku pulverkrāsošana Skatīt vairākRīgā (Metāla konstrukciju pulverkrāsošana) Skatīt vairāk   Velosipēdu krāsošana Skatīt vairāk   Vārtu krāsošana Skatīt vairāk   Motocikla detaļu krāsošana Skatīt vairākRīgā (Smilšu strūklas apstrāde)    Metāla detaļu atjaunošana ar smilšu strūklu Skatīt vairāk   disku krāsošana (Tīrīšana ar smilšu strūklu) Skatīt vairākAutomobiļu disku atjaunošana, krāsošana Skatīt vairāk   Disku remonts, valcēšana Skatīt vairāk   Automobiļu disku restaurācija Skatīt vairāk   Auto disku apstrāde ar smilšu strūklu, strūklošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28475
Meklēšanas rezultātos parādīts : 329249


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Visi banneri