Apraksts
  • Par mums
    Akmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu! Akmeņkaļa amata noslēpumus apgūst dēli Mikus Neško un Gints Neško Kapuvietas labiekārtojuma dizainu izstrādā un kapuvietu iekārto akmeņkaļa meita ainavu arhitekte, Mag. Arh. Linda Neško. Sadarbojas ar Latvijā pazīstamiem tēlniekiem Kārli Īli, Dzintru Jansoni. Veidojis piemiņas zīmes represētajiem un karavīriem daudzviet Latvijā. Autors kapu pieminekļiem Latvijā, Lietuvā, Krievijā, u.c.
  • Visdažādākie kapu pieminekļi
    Gatavojam no dabīgā Latvijas laukakmeņa ar daudzveidīgām krāsu niansēm-pelēkos, sarkanīgos un brūnganos toņos. Akmeņiem ir dabīga forma, kuru var apstrādāt pēc pasūtītāja vēlmes. Pieminekļu un kapu plākšņu izgatavošanai pieejams arī no Somijas, Zviedrijas, Karēlijas, Ukrainas, Ķīnas ievestais granīts. Uzrakstiem un dekoratīviem gravējumiem iespējama daudzveidīga dizaina izvēle. Portreta gravējumus akmenī veic profesionāls mākslinieks tos kaļot ar roku. Kapakmeņiem tiek izgatavots granīta pamats un veikta uzstādīšana.
  • Visa veida granīta apmales
    Apmales pieejamas dažādu veidu un krāsu. Materiāls – Zviedrijas, Ukrainas, Karēlijas granīts. Standarta apmales biezums 3-5cm, pieejami arī individuāli risinājumi.
  • Kapu vietu labiekārtošana
    Ainavu arhitekte izstrādā projektu kapuvietas noformējumam. Stādījumu izvēli saskaņo ar esošo vidi un pasūtītāja vēlmēm. Iespējami dažādi ieseguma veidi (smiltis, bruģis, grants, oļi, dolomīta vai granīta šķembas, mulča, zāliens). Stādījumiem izmanto augus, kas piemēroti vietējiem dabas apstākļiem un viegli kopjami.
  • Visdažādākie akmens izstrādājumi
    Gatavojam piemiņas zīmes, dizaina objektus, informējošus uzrakstus.
    Galerija
    Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
    Karte
      Statistika:
      Pilnībā apskatīts : 46314
      Meklēšnas rezultātos parādīts : 544047
      EscapeTown, izlaušanās spēles
      EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
      Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
      Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
      Zivtiņi, viesu nams
      Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
      Priedes māja, viesu nams
      Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
      Skultes muiža, viesu nams
      Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
      Lumag Machinery Baltic
      Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
      Deicija, SIA
      Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
      Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
      Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
      Rubīni, apartamenti
      Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
      Celmiņi, brīvdienu māja
      Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
      Visi banneri
      laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma