Lumag Machinery Baltic

Apraksts

Oficiālie LUMAG GmbH pārstāvji Baltijā

Jau vairāk, kā 10.gadus saviem klientiem piedāvājam kvalitatīvu, jaudīgu, profesionālu un pēc Lumag GmbH kvalitātes standartiem ražotu malkas sagatavošanas, celtniecības un apzaļumošanas darbu tehniku.

Plašajā Lumag tehnikas un aprīkojuma klāstā atradīsiet, jaudīgu un kvalitatīvu malkas sagatavošanas tehniku,  malkas zāģus skaldītājus ātrai un kvalitatīvai liela kurināmā materiāla daudzuma sagatavošanai ar produktivitāti līdz 8 m³/stundā, kā arī tradicionālos hidrauliskos, profesionālos malkas skaldītājus ar elektromotora, benzīna dzinēja vai traktortehnikas jūgvārpstas piedziņu.

Celtniecības nozares profesionāļi novērtēs plašo, jaudīgo Lumag blietēšanas tehnikas klāstu, piedāvājumā benzīna dzinēja un akumulatora vibrokājas ar centrbēdzes spēku līdz 16 kN, kā arī benzīna dzinēja un dīzeļdegvielas dzinēja vibroblietes ar centrbēdzes spēku līdz 38 kN

Lumag dārza tehnikas sortimentā atradīsiet jaudīgu zaru smalcināšanas tehniku, profesionālas sniega frēzes ātrai liela sniega daudzuma tīrīšanai, kā arī motorizētās ķerras, jeb “Mini Dumper” ar kāpurķēdēm un kravas hidraulisko izlādi.

Jaudīgai tehnikai nepieciešamas jaudīgas komponentes, tāpēc Lumag tehnika ir izstrādāta un izgatavota ciešā sadarbībā ar vadošajiem nozaru ekspertiem, kā Loncin Engines, Honda Engines, Parker Hydraulics US un Hydro Gear.

LUMAG tehnikas katalogs

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 5204
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 36438
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
    Iron Design, SIA
    Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
    RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
    RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
    Bekiški, viesu nams
    Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
    Uldis Kleins, akmeņkalis
    Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
    RENT A CAMPER, auto noma
    RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
    Hutor Group
    Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
    RD Met, SIA, metālapstrāde
    RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
    Kombucha, restorāns
    Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma