Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lumag Machinery Baltic

Lumag Machinery Baltic

Meža ceļš 2, Raubēni, Cenu pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3043
(+371) 20019555
(+371) 22725866
Juridiskais nosaukums : TECHNIK SYSTEM, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203451683
Juridiskā adrese : Meža ceļš 2, Raubēni, Cenu pagasts, Jelgavas novads, LV-3002
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Oficiālie LUMAG GmbH pārstāvji Baltijā

Jau vairāk, kā 10.gadus saviem klientiem piedāvājam kvalitatīvu, jaudīgu, profesionālu un pēc Lumag GmbH kvalitātes standartiem ražotu malkas sagatavošanas, celtniecības un apzaļumošanas darbu tehniku.

Plašajā Lumag tehnikas un aprīkojuma klāstā atradīsiet, jaudīgu un kvalitatīvu malkas sagatavošanas tehniku,  malkas zāģus skaldītājus ātrai un kvalitatīvai liela kurināmā materiāla daudzuma sagatavošanai ar produktivitāti līdz 8 m³/stundā, kā arī tradicionālos hidrauliskos, profesionālos malkas skaldītājus ar elektromotora, benzīna dzinēja vai traktortehnikas jūgvārpstas piedziņu.

Celtniecības nozares profesionāļi novērtēs plašo, jaudīgo Lumag blietēšanas tehnikas klāstu, piedāvājumā benzīna dzinēja un akumulatora vibrokājas ar centrbēdzes spēku līdz 16 kN, kā arī benzīna dzinēja un dīzeļdegvielas dzinēja vibroblietes ar centrbēdzes spēku līdz 38 kN

Lumag dārza tehnikas sortimentā atradīsiet jaudīgu zaru smalcināšanas tehniku, profesionālas sniega frēzes ātrai liela sniega daudzuma tīrīšanai, kā arī motorizētās ķerras, jeb “Mini Dumper” ar kāpurķēdēm un kravas hidraulisko izlādi.

Jaudīgai tehnikai nepieciešamas jaudīgas komponentes, tāpēc Lumag tehnika ir izstrādāta un izgatavota ciešā sadarbībā ar vadošajiem nozaru ekspertiem, kā Loncin Engines, Honda Engines, Parker Hydraulics US un Hydro Gear.

LUMAG tehnikas katalogs

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDārzkopības tehnika un inventārs Skatīt vairāk   Malkas skaldītāji Skatīt vairāk      Benzīna malkas skaldītāji       Elektriskaie malkas skaldītāji       Profesionālie malkas skaldītāji       Ar traktoru darbināmi malkas sakldītāji    Malkas zāģi skaldītāji Skatīt vairāk   Malkas ripzāģi Skatīt vairāk   Zaru smalcinātāji, šķeldotāji Skatīt vairāk   Celmu frēzes Skatīt vairāk   Tranšeju frēzes Skatīt vairāk   Motorizēta ķerras, mini pašizgāzēji Skatīt vairākKomunālās saimniecības tehnika Skatīt vairāk   Sniega frēzes, sniega pūtēji Skatīt vairāk   Mauriņa pļaujmašīnas Skatīt vairākCeltniecības tehnika, mašīnas un iekārtas Skatīt vairāk   Vibro blietes, vibro plates Skatīt vairāk   Vibroveltņi Skatīt vairāk   Vibro kājas Skatīt vairāk   Akmens zāģi Skatīt vairākBenzīna strāvas ģeneratori Skatīt vairākHorizontālais baļķu lentzāģi, gateri Skatīt vairākBezeļļas kompresori Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4911
Meklēšanas rezultātos parādīts : 29039


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Visi banneri