Silta-maja.lv

Apraksts

„silta-maja.lv” ir apkures sistēmu montāžas uzņēmums ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.

Piedāvājam saviem klientiem pazīstamus siltumsūkņu, kondicionētāju zīmolus, kā arī solaro sistēmu zīmolus MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, TOSHIBA, DAIKIN, FUJI, FUJITSU, GREE, MIDEA, sniedzot pilna cikla servisu uzstādītajai tehnikai VISĀ Latvijā un nodrošinot iekārtām 2–7 gadu garantiju, tāpat arī pēcgarantijas servisu.

Pārstāvam gaiss-gaiss un gaiss-ūdens siltumsūkņu sektorus, kā arī kondicionētājus un industriālās sildīšanas un dzesēšanas iekārtas, ko piedāvā ražotāji.

Piedāvājumā augstākās kvalitātes japāņu ražotāju iekārtas apkurei, kondicionēšanai, kā arī sadzīves ūdens uzsildīšanai.

Labprāt veiksim arī pie mums neiegādātu siltumsūkņu vai kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē. Darbojamies visā Latvijā!

Lai nebojātu cilvēkiem priekšstatu par gaisa siltumsūkni kā apkures risinājumu, mēs piedāvājam TIKAI Skandināvijas un Baltijas valstu klimatam piemērotus augstākminēto ražotāju modeļus, kas rūpnieciski ir tam paredzēti gan ar savu programmnodrošinājumu, gan ar ievērojami labāku attiecību: patērētā elektroenerģija pret saražoto siltumu (COP), kā arī iekārtas augstu siltuma ražību pie ļoti zemām āra gaisa temperatūrām.

Pārstāvēto iekārtu un ražotāju galvenās iezīmes:

  • augstākie lietderības koeficienti (COP)
  • augstākā energoefektivitātes klase A+++
  • augstākie aukstumražības koeficienti (EER)
  • jonizē un attīra gaisu
  • ekoloģiski tīra apkures iekārta
  • nodrošina vienmērīgu gaisa izkliedi
  • 2–7 gadu garantija mūsu pārdotajām un uzmontētajām iekārtām
  • PIEMĒROTA ZIEMEĻVALSTU UN BALTIJAS VALSTU KLIMATISKAJIEM APSTĀKĻIEM.

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 36568
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 198105
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    H4y Interior, SIA
    H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
    Apkure EV, SIA
    Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
    Viduslaiku izklaides
    Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
    Oneway Logistics, SIA
    Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
    Jaunsvelmes, viesu māja
    Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
    Terion, veterinārā klīnika
    Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
    Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
    Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
    Rotu pļava
    Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma