Termo, filiāle

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5617
Meklēšnas rezultātos parādīts : 19900
Skatīt arī katalogā : Siltumapgāde un siltumtīkli

Mīļmājiņa, brīvdienu māja
Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma