Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ANVI AM, SIA, darbnīca

ANVI AM, SIA, darbnīca

Ernesta Birznieka-Upīša iela 23, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67283194 - Birojs, pasūtījumu pieņemšana
(+371) 29419077 - Direktore. Pieņemšanas laiki pēc vienošanās.
(+371) 67283194 - Birojs
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Uzņēmums ANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994. g. Ar tautas tērpiem apgādāti tautas deju ansambļi “Dzintariņš “, “Rotaļa”, “Zelta sietiņš”, ''Dancis'',''Teiksma'' un citi Latvijas dažādu novadu un pilsētu kori un deju kolektīvi.Daudzi kolektīvi guvuši atzinību un labu novērtējumu tautas tērpu skatēs. u. c. Tagadējā uzņēmuma virzība- tautas tērpu gatavošana, kā arī bērnu linu apģērbi un tekstilinterjera priekšmeti: galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus mazumtirdzniecībai un arī vairumtirdzniecībai. Daudzi uzņēmuma gatavotie priekšmeti savu mājvietu atraduši daudzās pasaules valstīs.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDaiļamatniecība Skatīt vairāk   Tautastērpi Skatīt vairāk   Interjera (tekstila) priekšmetu pagatavošana Skatīt vairāk   Lina apģērbi bērniem Skatīt vairākLatviešu tautastērpu noma Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 105913
Meklēšanas rezultātos parādīts : 210660


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Visi banneri